Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05sep 2023
Over-pijn- zingen cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk (dinsdag avonden: 5, 12, 19, 26-9 en 3-10)

Praktijk Heerenvliet
Wateringen

Pijn raakt de kern van ons bestaan en is een subjectieve ervaring, die echter maar lastig kan worden gedeeld. Pijn laat ons verkrampen, bevriezen en onze levenslust ondermijnen. In deze workshop leer je overpeinzingen los te laten!

Welkom bij deze 5 daagse cursus Stemexpressie en Lichaamswerk. We gaan samen op ontdekkingsreis naar de “ruimte van binnen uit” – wat leeft er NU? Wat wil bevrijd worden wat van binnen bevangen is?
Het gaat dus niet over “mooi zingen”. Ik wil jullie uitnodigen om je ‘best-doen’ los te laten, te experimenteren, jezelf niet in te houden en te ontdekken hoe je meer contact van binnen kunt krijgen door meer te verzachten en te verkennen hoe de stem dit naar buiten brengt.
Het naar buiten brengen raakt ook altijd delen aan, waar je het meest inhoud = het gaat over het ‘aanvaarden wat er bij hoort’, -als er b.v. spanning is = spanning te gaan zingen. Alles is welkom, er hoeft niets weg!
En het mooie is dat je lijf altijd zoveel toestaat wat in staat bent te kunnen dragen.
Hoe meer je je lijf durft te laten spreken, hoe meer kun je ook in contact komen en hiermee kun je ook je ZELFHELEND VERMOGEN aanboren.
In de 5 cursusdagen werken wij met stem- en lichaamsgerichte oefeningen die je helpen om meer lichaamsbewustzijn te krijgen en je helpen om je adem en dus je stem vrijer te laten stromen.

Aanmelding verplicht tot 1 september!

Informatie

05 sep 2023
19.30 - 21.45
190,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet 18A
2291CZ Wateringen

Contact

Over-pijn- zingen    cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk (dinsdag avonden: 5, 12, 19, 26-9 en 3-10)