Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Westland is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Westland die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Ik ben Nicole Grégoire en per 1 april 2020 gestart als coördinator van Bewust Westland. 

Mijn motto is een leven lang leren en ik ben al zo lang ik me kan herinneren bezig met persoonlijke groei. Waar het voor mij begon met steeds slimmer en efficiënter leven en werken, ging mijn interesse langzaam over in bewuster in het leven staan. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel trainingen, workshops en coachings gevolgd op het gebied van bewustwording, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik reed daarbij naar alle uithoeken van Nederland. Totdat ik erachter kwam dat er in het Westland ook zoveel moois op dit gebied te vinden en te doen is. Alleen niet altijd even zichtbaar en daarom ben ik gestart met Bewust Westland.

Het is mijn doel om alles wat zich binnen het Westland afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Westlanders, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Ik ben net begonnen, maar voel de enorme potentie van dit netwerk. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in het Westland.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!