Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Westland is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Westland die je verder kan helpen.

Bestuur/secretariaat

Bestuur/secretariaat

Stichting Bewust Westland bestaat uit een vrijwillig secretariaat dat zich met veel enthousiasme inzet voor de missie "Samen op weg naar een bewust en gezond Westland".

Dit is de huidige samenstelling van het bestuur:

  • Ester Zwinkels - voorzitter
  • Esther Zuijderwijk - penningmeester
  • Marion Vreugdenhil
  • Mellanie Vellekoop
Het bewuste levensverhaal van Nicole

Het bewuste levensverhaal van Nicole

Ik ben Nicole Gr├ęgoire en ben in 2020 gestart met Bewust Westland. 

Mijn motto is een leven lang leren en ik ben al zo lang ik me kan herinneren bezig met persoonlijke groei. Waar het voor mij begon met steeds slimmer en effici├źnter leven en werken, ging mijn interesse langzaam over in bewuster in het leven staan. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel trainingen, workshops en coachings gevolgd op het gebied van bewustwording, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik reed daarbij naar alle uithoeken van Nederland. Totdat ik erachter kwam dat er in het Westland ook zoveel moois op dit gebied te vinden en te doen is. Alleen niet altijd even zichtbaar en daarom ben ik gestart met Bewust Westland.

Inmiddels staat de organisatie voor en door de ruim 70 partners op eigen benen en heb ik begin 2023 het stokje overgedragen.