17jun 2021
Cursus zwangerschapsyoga

La Vida Geboortebegeleiding Westland
's-gravenzande (heenweg)

Na het volgen van de cursus zwangerschapsyoga ga jij met een boost aan positiviteit en (zelf)vertrouwen uitkijken naar de geboorte van je, (jullie) kindje.

Wil jij goed voorbereid en met vertrouwen uitkijken naar de bevalling?

Volg dan de cursus zwangerschapsyoga bij Yogastudio Westland! 
We gaan er vanuit dat deze cursus fysiek gegeven kan worden in de yogastudio.

De cursus biedt jou een rustmoment in de week om bewust aandacht te besteden aan het zwanger zijn en je voor te bereiden op de geboorte van je/jullie kindje en de periode erna. Ook is er gelegenheid om andere aanstaande moeders te ontmoeten, eerst online en daarna hopelijk weer life!!

Het doel van de cursus is, om jou tijdens jouw reis naar het moederschap, een reistas vol tools en tips aan te reiken. Tijdens de lessen, elk met een eigen thema, bieden we fysieke, mentale, emotionele en kennisgevende ondersteuning om het vertrouwen op je lichaam en je innerlijke kracht te vergroten. 

Je leert om bewust te worden van het belang van ontspanning, dit o.a. door ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Hierdoor zal je nog meer kunnen genieten van de zwangerschapsperiode. Als je goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je kindje. Ook tijdens de bevalling speelt ontspanning n grote rol. Hierdoor zal het proces vlotter verlopen en jij het geheel positiever gaan ervaren. Ook leert je partner hoe hij er voor jou kan zijn, zodat jij je door hem gesteund zal voelen. 

Ben je tussen 22 en 26 weken zwanger en wil je meedoen?

Voor meer informatie, inschrijven, reviews en overige cursusdata ga je naar yogawestland

Informatie

17 jun 2021
19. - 00.00
165,00

Waar?

Yogastudio Westland
Hyacinthstraat 24a
2691LH 's-gravenzande (heenweg)

Contact

Cursus zwangerschapsyoga