Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13aug 2021
Mindful wandelen

Biefit Loopschool Westland
Wekelijks. Mooie locaties in of omgeving Westland.

BLW biedt bij geschikt weer elke vrijdagochtend ‘Mindful Wandelen’ aan. Het doel is niet het aantal kilometers maar vooral het weer in contact komen met je lichaam, met de natuur en om via die weg meer rust en bewustzijn te ontwikkelen.

Tijdens de wandeling stoppen we af en toe voor een oefening om deze doelstellingen extra te ondersteunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ademhalingsoefeningen, een korte meditatie, laagdrempelige kracht- en lenigheid bevorderende oefeningen.We wandelen vanaf mooie locaties in de regio Westland. De afstand is gemiddeld 5 km. Met deze manier van mindful bewegen ontdek je hoeveel invloed je zelf hebt op je algehele gezondheid. Na afloop drinken we graag nog een kopje koffie of thee met elkaar. Dit is natuurlijk niet verplicht maar je zou het wel kunnen zien als een bijbehorend programma onderdeel.

Deze wandeltrainingen vinden plaats op de vrijdagochtend vanaf 9:30 uur. De kosten: € 75,00 voor 10 trainingen van zo’n anderhalf uur. Je kunt op elk gewenst moment instromen en een keer een losse les volgen à € 10,– of direct een strippenkaart kopen voor 10 trainingen. Een strippenkaart is 3 maanden geldig. Een dag van tevoren wordt de locatie gekozen waarvandaan we gaan wandelen. Ik kan dan de weersvoorspelling meenemen in de afweging. Daarom staan de locaties niet aangegeven staan in de web-agenda op deze website. Als je mee wilt wandelen stuur dan even een mailtje via het contactformulier onderaan deze pagina of meldt je aan via de telefoon.

Geen ervaring nodig

Mindful Wandelen is voor iedereen geschikt, je hebt geen ervaring nodig. Alleen goede schoenen en comfortabele / functionele kleding is het advies. Dus wil je ook op een laagdrempelige manier lekker fit en in vorm blijven? Meld je dan snel per e-mail aan.

Informatie

13 aug 2021
9.30 - 11.30
7,50 Losse wandeling: €10,- Strippenkaart voor 10 wandelingen €75,- (3 maanden geldig)

Waar?

Wordt een dag van tevoren bekend gemaakt in de appgroep.
Variërend
Wekelijks. Mooie locaties in of omgeving Westland.

Mindful wandelen