Voor Vrouwen en Moeders: Vrouwenlijnopstellingen, Familieopstellingen, werken met het Medic

Feelingfeelings
Monster

Lianne Kortleve biedt gezinsbegeleiding en psychosociale begeleiding voor mensen vanaf 16 jaar die zich op zoek zijn naar zingeving en de diepere oorzaak van wat als probleem wordt ervaren. Het woord Verbinding staat in de begeleiding centraal
  • Gezinsbegeleiding: De meeste ouders ervaren veel liefde voor hun kinderen. Bij problemen binnen het gezin is er dus ook geen gebrek aan liefde, maar wordt vaak een diep emotioneel (familie)thema aangeraakt . In de begeleiding wordt de diepere laag van die problemen onderzocht. Met inzicht in de familiepatronen veranderd de aanwezigheid van het probleem tot een uitnodiging  voor persoonlijke ontwikkeling van de individu en het gezinssysteem als geheel. Hier ontstaan kansen voor het doorbreken in zachtheid van dat wat een systeem in de greep houdt. 
  • Psychosociale begeleiding is er voor ieder die zich wil verdiepen in de eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met o.a. het Medicijnwiel, systemisch en energetisch werk, regressie e.a. methodieken. In de sessies wordt d.m.v. Heling ruimte gemaakt voor authenticiteit, zelfvertrouwen en autonomie. 
  • vrouwenlijnopstellingen
  • Innerlijk proceswerk
  • Familieopstellingen
  • Traumarelease

Vaak ontstaat er uit gezinsbegeleiding individuele begeleiding. Belangrijkste in de sessies is het komen tot Verbinding en het Loslaten wat niet meer dient. 

Over Feelingfeelings

Vanaf mijn 23e ben ik werkzaam in de hulpverlening. Na de Jeugdhulpverlening werkte ik vanaf mijn 30e in vrouwenhulpverlening. Rondom die leeftijd, ik was inmiddels moeder van twee dochters, ontstond er veel deining in mijn persoonlijk leven. Mijn zoektocht naar zingeving en spiritualiteit begon hier ongeveer. De diagnose autisme die mijn oudste dochter kreeg i.c.m. de ervaringen binnen mijn gezin, hebben mij extra aangezet tot onderzoek van persoonlijke ontwikkeling en familieinvloeden. Ik ontdekte de lading in mijn eigen vrouwenlijn. De invloed van vorige levens. Het effect van dit alles op mijn (onderdrukte) sensitieve eigenschappen, lichaamsbeleving, seksualiteit en relaties, ook die met mijn eigen kinderen.

Inmiddels ben ik vele jaren verder. Mijn dochters zijn al op volwassen leeftijd. Mijn levens-/opleiding- en werkervaring hebben mij als persoon geslepen tot wie ik nu ben. Dankbaar en rustiger dan ooit, leef en geniet ik. Emoties zijn welkom. Er blijft ruimte voor groei. Ik voel ik me geliefd binnen de relaties die ik heb. Mijn ongepolijste kant zie ik inmiddels als meerwaarde.

Bijscholing gaat altijd door. Steeds dieper verbinden met mijn Hart en Ziel. Het leven ervaar ik als een diepgaand transformatieproces van grote en bijzondere waarde, waarin enthousiasme, emoties en geluk elkaar afwisselen. Alles wat het leven me bracht, (h)erken ik als een gelegenheid om mijzelf in dit leven tot uitdrukking te mogen brengen en zo mijn licht hier op aarde te laten schijnen. Mijn werk zie ik als een verlengstuk van mijn persoonlijk leven. 

 

 

 


Feelingfeelings

Lianne Kortleve

Havenstraat 55
2681 LC Monster

Lid van beroepsvereniging

Voor Vrouwen en Moeders: Vrouwenlijnopstellingen, Familieopstellingen, werken met het Medic