Beweegcoach

Beweeginspiratie
Naaldwijk

Beweeginspiratie verzorgt: - trainingen en implementatietrajecten bewegend leren op school (po/vo) - bewegen in de school en in de buitenruimte - coachen van personen, die in werk of prive tegen vraagstukken aanlopen, om in beweging te komen

Wie ben ik? 
Een enthousiaste en leergierige dame die haarzelf graag inzet voor de medemens op gebied van sport en/of bewegen. 
De mogelijkheid gegrepen om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken en andere mensen te inspireren! 
Met maar liefst zestien jaar ervaring als docente bewegingsonderwijs en negen jaar als coördinator bewegingsonderwijs van 17 basisscholen in Westland ben ik sinds oktober 2020 voor mezelf begonnen om het onderwijs, in en om de school, (nog meer) beweeglijker te maken. Daarnaast coach ik mensen, die in werk of prive tegen vraagstukken aanlopen, om in beweging te komen. 
Denken in organisatorische -en praktische oplossingen is mijn kracht.

Over Beweeginspiratie

Ik ben Miriam Zwinkels-Broch en 39 jaar. Geboren en opgegroeid in een tuindersfamilie en nog steeds woonachtig in Westland samen met mijn man en twee kinderen. 
Na het afronden van de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb ik 16 jaar met veel plezier als vakleerkracht en coördinator bewegingsonderwijs bij WSKO gewerkt. Tijdens mijn opleiding en werk heb ik met veel plezier op landelijke niveau gehandbald bij HV Verburch en in de topsportselectie van Quintus Handbal. 
Door een blessure kwam er abrupt een eind aan het handbalspelletje. Dat was wel erg jammer! Ik bleef betrokken door het coachen van teams. 


De opgedane kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat collega’s in het onderwijs mij omschrijven als een enthousiast en eerlijk persoon die organisatorisch en praktisch meedenkt.


Naast de HALO heb ik mijzelf tijdens mijn werkzaamheden verder op ontplooid op gebied van brede scholen, onderwijs -en projectmanagement en persoonlijk leiderschap. In juli 2020 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd zodat ik me helemaal kon focussen op mijn eigen (privé) bewegingen en sinds oktober 2020 ben ik gestart met Beweeginspiratie. De afgelopen periode heb ik de tijd genomen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke coaching en NLP.

Het is het meer dan waard. Het geeft mij een energiek en warm gevoel om anderen te inspireren en in beweging te zetten. Op welke manier dan ook! 

Ik geniet van de prachtige stappen die worden gezet. Ieder op zijn of haar manier. 
Wat een energy boost!!!


Beweeginspiratie

Miriam Zwinkels - Broch

Tanamihof 9
2673 GC Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Beweegcoach