Enneagram coach/trainer/spreker

Cor van Ruijven CvR VISIE
Honselersdijk

Enneagram trainer/coach voor particulieren en ondernemers.

Wat maakt dat je moeite hebt om je eigen grenzen aan te geven?

Waar lig jij wakker van?

Hoe ga jij om met de vele veranderingen die op je af komen?

Ervaar je spanning in je lijf of heb je lichamelijke klachten?

Loop je vast in je werk of relatie?

Na een gratis kennismakingsgesprek wordt in een eerste coachgesprek onderzocht wat er speelt. Cor van Ruijven van  CvR VISIE maakt je bewust van wat er echt speelt in jouw leven en hoe het bij jou werkt. Door de coachgesprekken met behulp van de enneagram kan in een of meerdere coachgesprekken de oorzaak van jouw probleem worden opgelost.

Coachgesprekken met CvR Visie levert je het volgende op:

  • Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd
  • Je hebt een scherpe focus
  • Je ervaart een grotere weerbaarheid
  • Je ontwikkelt je persoonlijk

Over Cor van Ruijven CvR VISIE

Ik ben Cor van Ruijven en ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Na mijn schoolperiode heb ik meer dan 30 jaar ondernomen als zelfstandige en in samenwerkingsverbanden in de glastuinbouw. Rond mijn 58e levensjaar ben ik naast mijn toenmalige werk gestart met het volgen van coachopleidingen. In het voorjaar van 2017 startte ik met mijn huidige onderneming CvR VISIE. Ik volgde mijn hart en gaf de zekerheid van een vaste baan op.

In het tweede jaar van mijn algemene coachopleiding had ik een externe coach nodig. Ik ben toen in contact gekomen met een enneagram coach. Het jaar daarna heb ik de opleiding enneagram Intergratiekunde gevolgd en daar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Medio 2018 ben ik begonnen om mijn opgedane vaardigheden toe te passen bij mijn clienten. Ik heb al heel wat clienten met succes mogen coachen met toepassing van het enneagram.

Het is mijn passie om particulieren en ondernemers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Cor van Ruijven van CvR VISIE voor een scherpere focus, meer rust en ruimte in je hoofd en een grotere weerbaarheid.


CvR VISIE

Cor van Ruijven

Van der Goesstraat 54
2675TW Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

Enneagram coach/trainer/spreker