Trainer - Coach met behulp van het Enneagram

CvR VISIE
Honselersdijk

Trainer - coach met behulp van de Enneagram voor ondernemers en particulieren.

Wat maakt dat je moeite hebt om je eigen grenzen aan te geven?

Waar lig jij wakker van?

Hoe ga jij om met de vele veranderingen die op je af komen?

Ervaar je spanning in je lijf of heb je lichamelijke klachten?

Loop je vast in je werk of relatie?

Na een gratis kennismakingsgesprek wordt in een eerste coachgesprek onderzocht wat er speelt. Cor van Ruijven van  CvR VISIE maakt je bewust van wat er echt speelt in jouw leven en hoe het bij jou werkt. Door de coachgesprekken met behulp van de enneagram integratiekunde kan in een of meerdere coachgesprekken de oorzaak van jouw probleem worden opgelost.

Coachgesprekken met CVR Visie levert je het volgende op:

  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en zelfinzicht en wordt leider van je eigen leven.
  • Je geeft duidelijker je grenzen aan en je bent besluitvaardiger.
  • Je hebt meer rust in je hoofd en je bent energieker.
  • Je lichamelijke ongemakken verdwijnen vaak.
  • Je krijgt richtingaanwijzers, waardoor je weet welke zaken nu belangrijk zijn en waar je zelf mee aan de slag kan.

Over CvR VISIE

Ik ben Cor van Ruijven en ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Na mijn schoolperiode heb ik meer dan 30 jaar ondernomen als zelfstandige en in samenwerkingsverbanden in de glastuinbouw. Rond mijn 58e levensjaar ben ik naast mijn toenmalige werk gestart met het volgen van coachopleidingen. In het voorjaar van 2017 startte ik met mijn huidige onderneming CvR VISIE. Ik volgde mijn hart en gaf de zekerheid van een vaste baan op.

In dat jaar deed ik mijn tweede algemene coachopleiding en voor die opleiding had ik een externe coach nodig. Ik ben toen in contact gekomen met het enneagram. In 2018 heb ik de opleiding enneagram Intergratiekunde gevolgd en daar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Medio 2018 ben ik begonnen om mijn opgedane vaardigheden toe te passen bij mijn klanten en in 2019 heb ik mijn eigen module De Weg van Hoofd naar Hart ontwikkeld. Ik heb al heel wat klanten mogen coachen met behulp van het enneagram.

Het is mijn passie om particulieren en ondernemers bewust te maken van wat er speelt en ze weer op hun eigen pad te brengen. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Cor van Ruijven van CvR VISIE voor een scherpere focus, meer ruimte in je hoofd en een grotere weerbaarheid.


CvR VISIE

Cor van Ruijven

Van der Goesstraat 54
2675TW Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

Trainer - Coach met behulp van het Enneagram