Bevrijd jouw (innerlijke) kracht. Je bent en kunt zo veel meer dan je denkt.

Mirakel energie & lichaamswerk
's-gravenzande

Je kunt en bent zo veel meer dan je denkt. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel; alles is met elkaar verbonden. Ontdek en bevrijd je (innerlijke) kracht.

Alles is met elkaar verbonden. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je kunt en bent zo veel meer dan je denkt.

Mirakel energie & lichaamswerk zet een breed scala aan specialisaties, kennis en ervaring in om jou in je kracht te zetten. Ik werk intuïtief, vanuit liefde en alle aandacht. Ik ben coach, personal trainer, functioneel houdingspecialist, Wim Hof Methode instructeur, Do-In yoga docent, spreker op congressen, workshop begeleider, intuïtief masseur, ademwerker, mindfulness trainer, bars en bodyprocess practitioner, energie- en lichaamswerker.

Ook verzorg ik sessies op maat. Denk aan bijvoorbeeld: oefeningen, massage, gesprek en wandelsessies. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we een sessie of een reeks van sessies samen.

Daarnaast organiseer en begeleid ik regelmatig workshops, retraites en outdoorlessen. Houd de agenda in de gaten!

Over Miranda van der Zalm

Je kunt en bent zo veel meer dan je denkt. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Op alle niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden. In de loop der jaren heb ik me breed ontwikkeld. Ik ben coach, personal trainer, functioneel houdingspecialist, Wim Hof Methode instructeur, Do-In yoga docent, spreker op congressen, workshop begeleider, intuïtief masseur, ademwerker, mindfulness trainer, bars en bodyprocess practitioner, energie- en lichaamswerker.

Ik ben graag buiten in de natuur. Ik houd van de elementen. Loop en dans graag op blote voeten. Mijn kennis en levenservaring deel ik graag. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Voel je welkom.


Mirakel energie & lichaamswerk

Beryl 22
2691 HD 's-gravenzande

Bevrijd jouw (innerlijke) kracht. Je bent en kunt zo veel meer dan je denkt.