Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27feb 2024
Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk

Antoinette van Elswijk
Naaldwijk

Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een groot geschenk aan jezelf.

Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf. Reiki maakt je bewuster en stimuleert helderheid in je persoonlijke proces. Het kan op een natuurlijke manier verlichting, en innerlijke rust geven. Door het volgen van de eerstegraads Reiki-cursus heb je altijd en overal de mogelijkheid om die natuurlijke energie toe te passen bij jezelf. 
--Invulling van de cursus Een cursus begint met de geschiedenis van Reiki. Elk dagdeel krijg je een inwijding, rituelen voor de beoefening van de eerstegraad van Reiki . Je leert de Reiki energie in een vaste reeks van posities door te geven via de handen. In de cursus leer je zowel jezelf als andere mensen te behandelen. Kortom,je mag terugkomen bij jezelf.
 --De cursus bestaat uit vier dagdelen. De cursus wordt verzorgd volgens de orginele traditie van Usui Shiki Ryoho. Usui Shiki Ryoho is de Japanse naam voor het systeem van natuurlijke heling, of vrij vertaald Universele levensenergie. De investering voor de eerste graadscursus is €200,00 [ €150,00 voor de initiaties + €50,00 additionele cursus kosten voor 4 dagdelen]. inclusief een certificaat van de Reiki Alliance. 

Heb je persoonlijke vragen of wil je meer weten over de cursus, of heb je de voorkeur voor een andere cursusdatum, je kunt altijd contact met mij opnemen. 
 

Informatie

27 feb 2024 t/m 29 feb 2024 | dinsdag van 19.30 tot 22.15 uur, woensdag van 19.30 tot 22.15 uur en donderdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 19.30 tot 22.15 uur.
19.30 - 22.30
200,00 €150,00 voor de initiaties + €50,00 additionele cursus kosten voor 4 dagdelen.
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Schaepmanstraat 29
Schaepmanstraat, 29
2672AT Naaldwijk

Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk

Wat doe ik nog meer?

Antoinette van Elswijk
26mrt
Cursus
Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk
Antoinette van Elswijk
Naaldwijk
Wil je ook Reiki leren? Reiki leren, kun je zien als een groot geschenk aan jezelf. De Reiki energie geeft verzachting bij lichamelijke klachten. Innerlijke rust geven, waardoor helderheid en bewustwording kan ontstaan.
Antoinette van Elswijk.
Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki cursussen.
Antoinette van Elswijk.
Naaldwijk
Reiki is voor iedereen toegankelijk. Reiki ondersteunt het helingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.
Antoinette van Elswijk
05mrt
Informatiebijeenkomst
Informatieavond Reiki in Naaldwijk
Antoinette van Elswijk
Naaldwijk
Altijd graag willen weten wat Reiki is en voor je kan beteken? Op zoek naar innerlijke lichamelijke en/of geestelijke rust? Je bent van harte welkom bij de informatieavond Reiki.
AntoinettevanElswijk
19mrt
Informatiebijeenkomst
Informatieavond Samenspel in Naaldwijk.
AntoinettevanElswijk
Naaldwijk
Kijken, voelen, ervaren naar wat is geweest. Een vroeg kinderlijk trauma, kan een blauwdruk zijn voor de rest van je leven. Samenspel: Luisterkind, Reiki en intuïtief Systemisch coaching in een pakket.
Antoinette van Elswijk.
Energetisch werk
Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden.
Antoinette van Elswijk.
Naaldwijk
Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden. Cadeautje ontvangen? Wil je ervaren wat een Luisterkindafstemming is? Geef jezelf een mini-afstemming cadeau. Kijk op de website bij activiteiten