Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13okt 2023
Vervolgcursus Zelfheling met Klankschalen

Regenboog Klankschalen
Monster, Westland

Verdiep jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf. Leer beter in je kracht te staan met behulp van je klankschaal. Versterk jouw systeem van lichaam, ziel en geest.

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kan je deze voor aanvang/in de verloop van de cursus bij mij kopen.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen. Je stelt voor jezelf een doel waaraan je met behulp van je klankschaal gaat werken.
Elke les komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je maakt een diepe verbinding met je klankschaal. In stelselmatige patronen verken je met je klankschaal je eigen lichaam. Je oefent je vaardigheid in het hanteren van je schaal en je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. Zo leer beter in je kracht te staan met behulp van je klankschaal. Versterk jouw systeem van lichaam, ziel en geest.

Kleine groepen
We werken in een kleine groep. Er is voor iedereen voldoende aandacht en ook voldoende gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen. 

Informatie

13 okt 2023 | 13-10, 27-10, 10-11
13.30 - 15.00
99,00 voor de cursus van 3 lessen

Waar?

Regenboog Klankschalen
Beuckelaar 15
2681 NH Monster, Westland

Contact

Vervolgcursus Zelfheling met Klankschalen