18feb 2023
De Vrouw in het Licht, het Ligt in de Vrouw

Reiki Westland
Den Haag

Wie ben ik als vrouw? Ben ik in contact met mijn vrouw-zijn? vrouwenkracht, waar komt die vandaan enhoe zet ik het in voor deze wereld? dit gaan we onderzoeken en ervaren in de dag retraite De Vrouw in het Licht het Ligt in de Vrouw.

De Vrouw in het Licht, het Ligt in de Vrouw.

Graag willen we jullie meenemen naar het ontdekken en versterken van deze kracht in jezelf. Wij begeleiden je met het kijken naar de patronen in je vrouwenlijn, ontdekken met wie je het meest resoneert van de vrouwen die je zijn voorgegaan in jouw stamboom, kijken wat je mag loslaten om op een andere manier verder te kunnen. Om daarna meer in je eigen kracht te gaan staan.

Ook gaan we samen in een energieveld staan d.m.v een opstelling. dit alles werkt helend en geeft je nog meer de vrouwelijke energie die je kan inzetten voor jezelf, de vrouwen na jou en de wereld om je heen. Je vrijer bewegen, in je vrouw zijn, als vrouw in deze wereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht door kan geven.

Werkvormen: creatief schrijven, kleuren, geleide meditatie en familieopstellingen. 

de investering is incl koffie,thee,soep en schrijf-kleurmateriaal., neem zelf je lunch mee.

Deze prachtige dag retraite geef ik samen met Liesbeth van Den Brink van Verrijkende Verreiking, coach en systemisch therapeut.

 

Voor info en aanmelden 

Liesbeth van den Brink,42669703  verrijkendeverreiking

Christina Spies 18812965. reikiwestland.

 

Informatie

18 feb 2023
9..30 - 17.03
140,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Reikicentrum Zijn
Johannes camphuysstraat 150-152
Den Haag

De Vrouw in het Licht, het Ligt in de Vrouw