Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02dec 2022
Ademcirkel Loslaten

VitaMaui
Naaldwijk

Tijdens deze ademcirkel gaan we aan de slag met het thema Loslaten. Welke gewoontes/eigenschappen/herinneringen/patronen dienen jou niet en wil je loslaten?

Tijdens deze ademcirkel op 1-12 gaan we aan de slag met het thema Loslaten. In de herfst laten de bomen hun bladeren los. Het zou teveel energie kosten om deze gedurende de winter te behouden. Welke gewoontes/eigenschappen/herinneringen/patronen dienen jou niet en wil je loslaten?

Kom naar de ademcirkel en keer naar binnen. Verbind je met je lijf, voel wat losgelaten mag worden en adem. 

De ademcirkel vindt plaats in het Westland en duurt van 19.30 (inloop 19.00) tot uiterlijk 22.00 uur. 

————————–
Wat is een ademcirkel?
Ademen is dé manier om in contact te komen met je lijf en je gevoel. Dit kun je alleen doen of in een ademcirkel. Een ademcirkel is een ademsessie in groepsverband. Door met zijn allen in eenzelfde ritme te ademen ontstaat er een krachtige sfeer en dynamiek. Vaak is het makkelijker om in een groep het ritme te volgen en expressie te geven aan de geluiden en bewegingen die je lichaam uitwillen.

Tijdens de ademcirkel komen verschillende ademhalingstechnieken aan bod om je energie te verhogen, verbinding te maken met je lijf, te ontspannen en oude shit los te laten.


Een ademcirkel is voor iedereen aan te raden. Wanneer je behoefte hebt te verbinden met je lichaam en je gezondheid wil optimaliseren. Een ademcirkel is zeker aan te raden wanneer je regelmatig last hebt van stress of klachten als vermoeidheid. 

Informatie

02 dec 2022
19.15 - 21.30
25,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?Naaldwijk

Contact

Ademcirkel Loslaten