Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19sep 2020
Nieuwe Maan Vrouwen cirkel – Restoring Balans

GaiaWise
Naaldwijk

Laten we samenkomen in cirkel, om te verbinden en onze wijsheid met elkaar te delen. Laten we elkaar Zien, Horen en Dragen, als Sister, voor Sisters, met Sisters.

Krachtige vrouwen, Sisters, Wise ones, Laten we niet langer slechts aan de oppervlakte verbinden, maar laten we onze verbinding verdiepen, zodat de wijsheid die wij vrouwen bij ons dragen vanuit onze grootmoeders en de gehele vrouwenlijn achter ons, her-Innert kan worden.We are all ONE and all in this together! The time is now, let’s act and make this beautiful world shift.

DE CEREMONIE.
deze nieuwe maan staat in het water teken kreeft. Kreeft is een gevoelig teken met diepe emoties. In dit sensitieve teken gaan we ons tijdens deze ceremonie richten op heling. Diepe heling van verleden, heden en toekomst.Oude patronen vragen nu om aandacht en heling in jezelf, je familielijn en het collectief. Het helen van trauma in de familielijn is een krachtig medicijn. Het heelt op cel niveau oud trauma dat van vrouw tot vrouw is overgedragen. Deze manier van heling draagt direct bij aan heling van het collectief vrouwelijke , heling voor de generaties voor ons én we maken ruimte voor de diepe fluisteringen van ons Zijn.
Are you ready to heal?

If we carry intergenerational trauma (and we do), then we also carry intergenerational wisdom. It's in our genes and in our DNA.
~ Kazu Haga ~

VOORBEREIDING EN KOSTEN.
✨De ceremonie: Nieuwe Maan Vrouwen cirkel
✨Datum: 19 september 2020
✨Tijd: 19.30, binnenkomst vanaf 19.15
✨Ontmoetingsplek: Bliss Open Space; Kleine Woerdlaan 15A, Naaldwijk
✨Kosten: € 12,50
✨Aanmelden: PB / /

Informatie

19 sep 2020
19.30 - 21.30
12,50

Waar?

Bliss Open Space
Kleine Woerdlaan 15A
Naaldwijk

Nieuwe Maan Vrouwen cirkel – Restoring Balans