Zelfrealisatie en Ontwikkelingscoach

Crealize Coach Westland
Hoek van Holland

Hallo ik ben Michel. Ik leer je in slechts enkele sessies krachtige technieken voor meer richting, houvast, doel. Om te gaan leven naar je dromen, je grenzen en wensen te ontdekken en leren aangeven. Maak een afspraak voor een gratis kennismaking.

Door mijn eigen reis en ontwikkelingstraject, mijn jarenlange werk in de GGZ en als coach heb ik veel kennis over het menselijk bewustzijn opgedaan. Deze heb ik uitgewerkt in een praktische en makkelijk te leren methode, die je helpt in je kracht te komen en in balans te blijven terwijl je ondertussen je doelen realiseert. Spelenderwijs, luchtig, nuchter maar met zeer tastbare resultaten, vaak al na de eerste sessie. Met mijn methode hou jij de regie, jij bepaalt waaraan je wilt werken en hoe ver we gaan. Hierbij leer je de technieken zelf toepassen waardoor je dit na enkele sessies helemaal zelf kunt. Je hoeft geen huiswerk te doen en niets te leren. Door anders naar bepalende situaties in je leven te kijken, maak je zelf inzichten en nieuwe waarden die veel beter werken dan oefeningen met wilskracht. Maak een gratis kennismakingsafspraak, na het eerste gesprek kan ik een inschatting maken van het aantal sessies benodigd voor jouw doelen. Zie mijn website en Google reviews voor ervaringen van anderen. 98 procent succespercentage. 

Over Crealize Coach Westland

Hoi Ik ben Michel en ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met coachen en begeleiden. Ik heb verschillende zorgbedrijven bijgestaan met herstelgericht werken en herstelondersteunend zorgen en begeleiden. Ik ben een expert op het gebied van herstel van de geest, door hier zoveel jaar mee te werken. Ik ben al zo'n twee jaar wekelijks op de radio bij WOS, eerst bij Maarten in de Middag en nu bij Remco Ruijgers met de Mentale Maandag. Het is mijn missie om samen met de andere coaches en therapeuten op Bewust Westland onze regio tot de meest mentaal gezonde streek van het land te maken. 

Daarnaast heb ik 47 jaar ervaring met het omgaan met ADHD, ik ben een ervaringsdeskundige coach en heb al mijn kennis en ervaring uit mijn eigen leven en mijn praktijk, verzameld en gebundeld in een coachingsmethode die zowel helpt met herstel bij (mentale) klachten en aandoeningen, als met ontwikkeling van competenties en talent. 

Binnenkort breng ik over de methode ook een boek uit. Ik heb deze coaching ontwikkeld zodat jij niet in alle valkuilen loopt waar veel mensen met ADHD inlopen, waardoor je het soms op wilt geven. Ik begrijp wat je doormaakt en kan je met inzichten in een aantal sessies een compleet andere ervaring laten maken die meer rust, meer balans en meer richting oplevert. Verder heb ik een partner, Linda, twee kinderen en hou ik van koken, permacultuur, muziek maken in mijn studio en kom ik graag in de natuur. Tot snel!


Crealize Coach Westland

Michel van Kuijeren

Dokter Diamantlaan 77
3151MB Hoek van Holland

Zelfrealisatie en Ontwikkelingscoach