Kundalini Yoga en Meditatie: yoga van het bewust zijn

Bliss Life - Work
Naaldwijk

Kundalini Yoga en Meditatie zoals gedoceerd door Yogi Bhajan is een veelzijdige en krachtige vorm van Yoga. Het is de yoga van het bewust-zijn. Een yogavorm die volledig ondersteunt in de uitdagingen van deze tijd.

Deze vorm van yoga gebruikt niet alleen lichaamswerk (asana) maar ook ademwerk (pranayama), meditatie (dyana) en klank (mantra).

Kundalini yoga versterk het zenuwstelsel, verbetert het immuunsysteem en brengt het hormonale systeem in balans. Natuurlijk verbetert het de lichamelijke en mentale conditie.

Het helpt je diep te ontspannen, verhoogt de focus, de concentratie en de creativiteit. Het is een complete holistische techniek die op alle niveaus ontwikkelt en balans brengt. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Kundalini yoga leert je het beste en meest authentieke van jezelf naar boven te brengen!

Dit is na iedere oefening direct voelbaar ongeacht je ervaring of lenigheid. Iedereen kan het!

Over Bliss Life - Work

Raymond Vijverberg is oprichter van Bliss Life-Work en ontmoetingsruimte Bliss Open Space in Naaldwijk. Hij geeft yoga- en meditatielessen en begeleidt mensen en groepen bij persoonlijke ontwikkeling.

"Mijn passie in de mens komt voort uit alles wat ik zelf heb meegemaakt. Vele uitdagingenkwamen op mijn pad, alle hebben mij sterker gemaakt. Mijn gave is om deze inzichten door te geven aan anderen. Gebruik wordt dan gemaakt van yoga, coaching, numerologie en yoga-therapie.

Sinds enige jaren ben ik ook in het buitenland op festivals actief. Ik geef workshops over hoog-sensitiviteit en ook over mannen-zaken, yoga en dans, en organiseer retraites. Daarnaast zoek ik graag verbinding met anderen lichtwerkers en gelijkgestemden.

Ik ben een dankbaar mens."


Bliss Life - Work

Raymond Arthur Vijverberg

Kleine Woerdlaan 15a
2671 CA Naaldwijk

Kundalini Yoga en Meditatie: yoga van het bewust zijn