Voor Ontspanning & Verdieping van de ziel; Reiki * Engelenenergie * Chakra balancing.

Praktijk Zen & Ziel
Honselersdijk

Jezelf helen is verbonden met het helen van anderen. Zin om de wereld een stukje mooier te maken? Goed in je vel zitten draagt daar aan bij! Zen & Ziel geeft Reiki op maat, zodat jouw ziel nog beter in haar vel komt te zitten. Wees welkom! zenenziel.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier van helen door middel van handoplegging. De Japanse naam is Usui Shiki Ryoho en in het Nederlands wordt dit aangeduid als het Usui Reiki-systeem.  Reiki is op verschillende manieren te vertalen, maar de meest gangbare is de Universele levensenergie/ de kracht waar alles uit bestaat.

Waar kan Reiki bij helpen?

Bij alle lichamelijke, mentale en emotionele klachten kan Reiki helpen ; genezen of ter ondersteuning.Het doet wat voor jou op dat moment het beste is.Daarnaast kan het ook helpen om emotioneel en spiritueel te groeien. Na een volledige behandeling breng je jouw totale wezen in een grotere staat van balans; blokkades verdwijnen, waardoor alles beter zal stromen. Hierdoor zal je op spiritueel, mentaal, emotioneel én fysiek niveau beter functioneren.

Reiki op maat.

Door middel van een intake zullen we jouw klachten en wensen bespreken. Daarnaast zal ik ook invoelen op jouw energie, zodat ik extra punten kan meenemen tijdens de behandeling.Zo krijg jij de behandeling waar jouw lichaam& ziel behoefte aan heeft!

En verder. 

Alles is energie! Bij Zen&Ziel is er, naast Reiki, nog meer mogelijk rondom energie!

Goed in balans zijn zorgt ervoor dat jij goede keuzes kunt maken die bij jou passen. Gelukkige mensen zijn goed voor anderen en zo maken we de wereld een stukje mooier!

Doe je mee?

Van harte welkom!

Liefs Annelies

 

Over Praktijk Zen & Ziel

Even voorstellen

Mijn naam is Annelies Salomons en ik ben 41 jaar oud.

Ruim 21 jaar geleden begon mijn spirituele reis in de vorm van Yoga.

Wat eerst alleen een fijne manier van ontspanning betekende, werd gaandeweg iets wat ik echt nodig bleek te hebben. 

Ik kwam erachter dat ik hoogsensitief ben, waardoor er voor mij een hoop puzzelstukjes op z'n plaats vielen. Het leek te gaan stromen...

Zo kwam ik er per ongeluk achter dat ik met mijn handen blijkbaar een knieblessure van mijn prille liefde ( nu mijn man) kon wegnemen. Ik stond versteld, wat was dit? Om die reden ben ik

Reiki-opleidingen gaan doen in het Nederlof in Amsterdam. Vanaf dat moment heb ik al veel mooie dingen mogen doen voor mens en dier, dichtbij én op afstand.

Op mijn 27ste maakte ik iets mee, waar ik hulp voor zocht. Nu kwam er nog meer los, waardoor het stromen verder ging. Ik kwam erachter dat ik helderziend, helderwetend en heldervoelend ben.  

Mijn zoektocht naar verdieping begon; cursussen en opleidingen over intuïtie, chakra's, kristallen, tarot, Engelenmedium & healing en Engelen-inwijdingen was het gevolg.

Het bovenstaande kan ik goed toepassen bij het geven van Reiki.

De Engelen-inwijdingen hebben mij veel mooie dingen laten zien. Deze wil ik graag doorgeven.

Ik zie het als volgt: als je goed in je vel zit, geef je dit ook door.

Zo maken we met elkaar de wereld een stukje mooier!

Ik hoop van harte dat ik je daarbij mag helpen :)


Zen & Ziel

Annelies Salomons

Prinsegracht 3
2675AR Honselersdijk

Voor Ontspanning & Verdieping van de ziel; Reiki * Engelenenergie * Chakra balancing.