Ervaringsdeskundige ADHD Coach

Crealize Coach Westland
Hoek van Holland

Mijn naam is Michel en ik ben ervaringsdeskundige ADD en ADHD Coach voor het Westland en omstreken. Mensen komen uit het hele land bij mij coachen omdat ik een unieke methode heb samengesteld die altijd werkt. Bel voor een gratis kennismaking.

Waarom werkt mijn methode altijd? Omdat de begeleiding wordt afgestemd op jouw wensen, talenten en behoeften. Waardoor mensen met minder medicatie of zelfs zonder, kunnen leven en werken en zelf balans en rust kunnen vinden. Vaak al in 4 tot 6 sessies. De methodiek houdt rekening met al jouw leefgebieden en brengen we kansen en risico's in kaart. Waardoor we eventueel minder zichtbare, onderliggende klachten kunnen uitsluiten. Mochten we die toch tegenkomen dan kan dit heel gericht worden behandeld door een uitgebreid netwerk aan ervaren specialisten. Gespecialiseerd in gecombineerde problematiek, zelfbeeld, zelfvertrouwen, emotieregulatie en stemming, gebruik en beginnende verslaving. Optimistische methode met weinig tot geen huiswerk, die bij je blijft zodat je mij ook niet meer nodig zult hebben. Bel mij voor een afspraak voor een gratis kennismaking of kijk op de site: crealize
 

Over Crealize Coach Westland

Hoi Ik ben Michel en ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met coachen en begeleiden. Ik heb verschillende zorgbedrijven bijgestaan met herstelgericht werken en herstelondersteunend zorgen en begeleiden. Ik ben een expert op het gebied van herstel van de geest, door hier zoveel jaar mee te werken. Ik ben al zo'n twee jaar wekelijks op de radio bij WOS, eerst bij Maarten in de Middag en nu bij Remco Ruijgers met de Mentale Maandag. Het is mijn missie om samen met de andere coaches en therapeuten op Bewust Westland onze regio tot de meest mentaal gezonde streek van het land te maken. 

Daarnaast heb ik 47 jaar ervaring met het omgaan met ADHD, ik ben een ervaringsdeskundige coach en heb al mijn kennis en ervaring uit mijn eigen leven en mijn praktijk, verzameld en gebundeld in een coachingsmethode die zowel helpt met herstel bij (mentale) klachten en aandoeningen, als met ontwikkeling van competenties en talent. 

Binnenkort breng ik over de methode ook een boek uit. Ik heb deze coaching ontwikkeld zodat jij niet in alle valkuilen loopt waar veel mensen met ADHD inlopen, waardoor je het soms op wilt geven. Ik begrijp wat je doormaakt en kan je met inzichten in een aantal sessies een compleet andere ervaring laten maken die meer rust, meer balans en meer richting oplevert. Verder heb ik een partner, Linda, twee kinderen en hou ik van koken, permacultuur, muziek maken in mijn studio en kom ik graag in de natuur. Tot snel!


Crealize Coach Westland

Michel van Kuijeren

Dokter Diamantlaan 77
3151MB Hoek van Holland

Ervaringsdeskundige ADHD Coach