Kom groeien in De Coachkas || Zaaien - Groeien - Oogsten || In drie stappen naar een fijner leven.

De Coachkas
Honselersdijk

De Coachkas is een fijne plek om te groeien. Als je die beeldspraak doortrekt, staat de plant voor jouw leven en ben jij de kweker. Als 'teeltadviseur' help ik je graag om te groeien en tot bloei te komen.

Mannen, vrouwen, tieners, studenten, carrieretijgers, thuisblijfouders… iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven dat het even niet zo lekker loopt. Voel je je onrustig, heb je moeite met het vinden van balans? Heb je last van steeds terugkerende gedachten of gedrag waar je van baalt? Ben je onzeker, kun je geen keuzes maken, twijfel je over je werk, over je relatie, over jezelf…? Vertel me wat je bezighoudt en waarin je graag iets zou willen veranderen en we gaan ermee aan de slag. Wat je coachvraag ook is, het antwoord zit al in je. Je hoeft het alleen maar te vinden.

Over De Coachkas

Mijn naam is Ester Zwinkels-Barendse, ik ben getrouwd met Mark en samen hebben we drie kinderen. We wonen in het heerlijke Westland en daar, in een heuse Westlandse minikas, run ik de Coachkas. Een plek waar het veilig is om te praten over moeilijke dingen en te werken aan verandering.

Misschien ken je mij (ook) van mijn andere passie: als weddingplanner organiseerde ik de afgelopen twintig jaar menig bruiloft. Heerlijk werk waarbij ik veel mensenkennis heb opgedaan. Want oh wat leer je mensen snel kennen als het om zo'n belangrijke dag in hun leven gaat!

In 2014, tijdens een reis door Canada, begon er diep van binnen iets te kriebelen. Een verlangen naar avontuur, naar een nieuwe uitdaging... Het gevolg was dat ik in 2015 besloot om met mijn gezin drie maanden naar Zuid-Afrika te gaan. Dat beviel zo goed dat we het in 2016 nog een keer deden: koffers pakken, huis (ver)huren, kids ingeschreven op de locale school aldaar en gaan!

Daar in Zuid-Afrika was er tijd voor elkaar, voor mezelf en voor bezinning. Wat wilde ik nu echt? Ik was altijd al gefascineerd door de werking van het brein: wat speelt zich af in het onbewuste en hoe heeft dat invloed op onze beslissingen en onze communicatie?

Bij terugkomst in Nederland zag ik bij de Eerste Verdieping een workshop NLP voorbij komen en nu, twee jaar later, ben ik Master practitioner NLP en heb ik mij bekwaamd in systemisch werken en het coachvak.

Je kunt wel zeggen dat ik een ondernemend type ben. En ook ik heb regelmatig wat 'te klussen van binnen'. Niets menselijks is mij vreemd! Communicatie is en blijft een interessant fenomeen, waarbij we steeds weer zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. En dat maakt mijn vak ook zo interessant.

Ik nodig je van harte uit in de Coachkas om te ontdekken waar jouw ruimte voor verandering zit.

Kom groeien!
groetjes, Ester


De Coachkas

Ester Zwinkels-Barendse

Emmensstraat 14
2675 VC Honselersdijk

Kom groeien in De Coachkas || Zaaien - Groeien - Oogsten || In drie stappen naar een fijner leven.