07jun 2024
Masterclass Kennismaken met Systemisch Lichaamswerk

Alba Coaching Westland
Monster

Werken via het lichaam en daarbij je systeem meenemen werkt helend. Door te voelen, schakel je het denken uit. Het lichaam heeft de wijsheid in zich. Stefanie Bussing heeft haar eigen opleiding in systemisch lichaamswerk en is voor mij De specialist.

Systemisch Lichaamswerk, is een manier om via het lijf te werken en hierin je systeem mee te nemen

Stefanie Bussing is gespecialiseerd op dit gebied. Ze startte in 20haar zoektocht, waar familieopstellingen en systemisch werk via het lichaam een onderdeel van was. “Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking ervan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Deze helende kracht heb ik nog vele malen dieper ervaren in het opstellingenwerk via het lichaam.” Stefanie geeft nu zelf een opleiding in systemisch lichaamswerk.

Deze dag is interessant voor je wanneer je de behoefte voelt of het verlangen hebt om in jouw coaching of begeleiding het lichaam mee te nemen als ingang om naar de vraag van jouw klant te kijken. Maar ook als je benieuwd bent naar wat jouw eigen lichaam te ver-
tellen heeft over de vragen of thema’s die jij zelf in je leven tegenkomt.

Ook wanneer je nog niet systemisch maar wel met het lichaam werkt kan deze dag een mooie aanvulling zijn!
Zelf ben ik opgeleid bij Stefanie, om het systemische en het lichaamswerk te integreren. Bij deze manier van werken wordt je voelen compleet aangezet en kan je beter uit het denken stappen. Het is een prachtige manier van werken. 
 
Wil je meer weten, lees op de website alle informatie.

Informatie

07 jun 2024
10.00 - 17.00
205,00 voor particulieren voor bedrijven € 248,--

Waar?

The Vineyard
Vlotlaan 535
2681 TW Monster

Contact

Masterclass Kennismaken met Systemisch Lichaamswerk