Persoonlijke begeleiding voor kinderen en volwassenen. Voor meer inzicht in jezelf en je systeem.

Alba Coaching Westland
's-gravenzande

Vanuit liefde kijken naar jezelf, naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording. Ik loop graag een stukje met je mee.

Systemisch coachen is kijken naar dat wat er is en was in jouw systeem. Je familie is het meest basale en belangrijkste systeem in je leven. Dit kan betekenen dat je onbewuste familiepatronen meeneemt in jouw leven. Het belangrijkste waar we naar kijken is jouw plek. Alles heeft een plek, wanneer je van je plek gaat, meestal onbewust, stroomt de energie niet meer optimaal. Je voelt onbewuste blokkades in je leven. Weer op je eigen plek gaan staan geeft nieuwe energie en verlichting fysiek en mentaal.

Wat ook een grote rol speelt is ook jouw overlevingsstrategie. Dat wat jij meemaakt als kind, bewust en onbewust, daar heb je mee om te gaan. Deze strategie helpt je als kind te overleven, maar als volwassene heb je dit niet meer nodig. Omdat het op onbewust niveau is, kan het je nu in de weg zitten. Je herkent het vaak omdat je zegt, dat zit in de familie, of mijn vader of moeder heeft dit ook. Een familieopstelling, in de groep of individueel kan je inzichten geven die je helpen om onbewust bewust te maken. Zodat je je strategie, waar je een expert in bent geworden, kunt veranderen.  

Over Alba Coaching Westland

Door coaching ben ik een leukere vrouw, moeder en vriendin geworden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik leuker ben geworden voor mezelf. Ik haal veel meer uit mijn leven. Persoonlijke ontwikkeling heeft zo’n positieve invloed op mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Ik ben in 2009 gestart als kindercoach. Als moeder van 3 kinderen was ik op zoek naar hulp, vooral bij thema's als hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid, en alles wat daar bij kwam kijken. Tijdens de opleiding was al snel duidelijk dat ik me wilde specialiseren in verliesbegeleiding. Vooral ook door mijn eigen ervaringen als kind. De opleiding tot familie- en organisatieopsteller, afgerond in 2014, was een mooie aanvulling in mijn praktijk. In de begeleiding neem ik dan ook altijd de systemische kijk mee. Samen werken aan verandering geeft energie.

Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en coach ik kinderen en iedereen die kind is geweest. En geef ik maandelijks een avond opstellingen in het Westland. Voel je welkom om eens aan te sluiten. Ik ben Tietsje van der Linden-Ypma (1968)


Alba Coaching Westland

Tietsje van der Linden-Ypma

Reiger, 63
2693AM 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

Persoonlijke begeleiding voor kinderen en volwassenen. Voor meer inzicht in jezelf en je systeem.