Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19sep 2023
Familieopstelling

Sandra Heemskerk / Praktijknr21.nl
Naaldwijk

Middels een opstelling krijg jij inzicht in jezelf, welke invloed jouw familiesysteem op jouw heeft en welke strategieën jij bewust en onbewust hebt ontwikkeld om je staande te houden.

Op 19 september organiseer ik een familieopstellingsavond. Tijdens deze avond is er ruimte voor twee vraaginbrengers en ruimte voor maximaal 6 representanten.

Merk jij op dat het niet lekker loopt in je leven?

We kennen allemaal wel het gevoel dat je denkt stil te staan. Je hebt mooie plannen gemaakt maar het lukt niet om ze ook daadwerkelijk te realiseren. Je hebt het gevoel dat je steeds weer vastloopt. Het lukt je niet om jezelf zichtbaar te maken. Je merkt op dat je je toch weer terugtrekt, ondanks dat je door wilt gaan.

Om te weten waarom het in je leven niet wil stromen is het belangrijk om je leven achterwaarts te begrijpen.

Welke patronen, dynamieken en verstrikkingen draag jij met je mee vanuit het verleden?

Wist jij dat jouw struggels niet alleen bij jou zelf zitten? Vanuit onze families hebben we veel meegekregen en dit beïnvloedt onze keuzes, en patronen tot op de dag van vandaag. Onbewust kan het zijn dat jij het verdriet of lot bent gaan dragen uit de generaties voor jou. 

Een familieopstelling geeft inzicht in jouw plek binnen een systeem. Het eerste systeem waarin jij geboren wordt is jouw familiesysteem. De basis en het startpunt van jouw leven. Het kan gebeuren dat je je eigen unieke plek niet meer kan vinden in jouw familiesysteem. Dit kan invloed hebben op jouw plek in de andere systemen waaraan jij deelneemt zoals werk, sport of vrienden.

 

 

Informatie

19 sep 2023
19.00 - 22.00
25,00 Vraaginbrenger € 65,00 Representant € 25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Bliss Open Space
Kleine Woerdlaan 15a
2671`CA Naaldwijk

Familieopstelling