Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29sep 2023
Vrouwencirkel / bewustwording eigen kracht - verplaatst

Marike Daalman
Poeldijk

In deze vrouwencirkels behandelen we elke keer onderwerpen die gekoppeld zijn aan een energetisch knooppunt in je lichaam. Elk knooppunt is met elkaar verbonden en je werkt dus met aandacht voor de een maar het werkt door in alle andere punten.

In deze vrouwencirkels behandelen we elke keer onderwerpen die gekoppeld zijn aan een chakra, energetisch knooppunt in je lichaam. Elk knooppunt is met elkaar verbonden en je werkt dus met aandacht voor de een maar het werkt door in alle andere punten.

Alle bijeenkomsten hebben een gezamelijk en persoonlijk onderdeel, waarin we beter leren werken met kennis uit ons onderbewuste.
Een helingsproces heeft vaak te maken met weggestopte pijn, familiegeheimen, emotionele verwaarlozing, angst, schaamte, schuldgevoelens, lastige ziektes, opvoedingsmethoden, jouw rol binnen het gezin door omstandigheden, de manier waarop je over jezelf bent gaan nadenken door continue kritiek of perfectionisme. Deze opgekropte emoties zijn ook verbonden aan organen en spieren, pezen en klieren in ons lichaam. Werken aan mentale en emotionele bewustzijn zal je daadwerkelijk kunnen helpen fysiek gezond(er) te worden. Het zal geen ziektes genezen, maar kan zeker een positief effect hebben op je algehele gezondheid.

Heb je hooggevoeligheid als eigenschap dan heeft die daar nog een extra heftig effect op gehad in jouw leven. Zichtbaar maken zal je helpen er beter mee om te leren gaan.

Thema's:

Veiligheid (de verschillende vormen van)
Wortelchakra (basis, je naam, familie, opvoeding, omgeving etc.)
Sagral Chakra (sensualiteit, creativiteit, etc.)
Solar Plexis (innerlijke kracht, energie, balans etc)
Hartchakra (passie, (zelf)liefde etc)
Keelchakra (communicatie en het uiten van emoties etc)
Derde oog chakra (verbeelding, intuitie, inzicht)
Kroonchakra (authenticiteit, uniek zijn, zelfontplooiing)

Technieken: visualisaties, moodboards, kunstzinnige therapie, gesprekken, onderzoekstechnieken, bewijsvoering, emotiewerk, energiewerk, tekenen, schrijven.

Uiterlijk een dag voor aanvang aanmelden per email.

Informatie

29 sep 2023
13.00 - 16.00
79,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Bij Barth (Pastorie)
Hofje van Maat 15
2685RK Poeldijk

Vrouwencirkel / bewustwording eigen kracht - verplaatst