06apr 2023
Bondgenoten bijeenkomst voor slachtoffers van Narcisme, emotioneel en psychisch mishandeling

Praktijk Heerenvliet
Wateringen (nl)

Bondgenoten bijeenkomst voor slachtoffers van Narcisme, emotioneel en psychisch mishandeling. Delen en Verbinden om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en in het onmogelijke te kunnen staan.

Mishandeling is vaak onzichtbaar en ongrijpbaar. Slachtoffers ervaren een breed scala van klachten zoals: angst, depressie, burnout, slaapproblemen, dissociatie, hoofdpijn, stress, etc. Vaak kunnen ze geen duidelijkheid geven over de oorzaak van hun klachten. De kern lijkt een onvermogen te zijn om over het eigen leven te beschikken. Het misbruik gaat vaak over iets wat meer onderhuids zit en taalloos is. De manipulatie van de pleger van geweld heeft dit gecreeerd en deze plegers zijn vaak personen met  (trekken van) persoonlijkheidsstoornissen als Narcisme en Psychopathie. Vaak worden er (door onwetenheid bij hulpverleners) verkeerde diagnoses gesteld waardoor de slachtoffers soms jarenlang van het kastje naar de muur lopen. Het is van groot belang dat slachtoffers hulp krijgen om de verantwoordelijkheid voor het destructieve gedrag van de ander (ouders, partners, op de werkvloer, familieleden) los laten en verantwoordelijkheid te nemen hoe je daarop reageert. 

Bondgenotenbijeenkomsten geven de mogelijkheid om over ondraaglijke pijn  te praten, te ontladen en door het luisteren van bondgenoten te mogen zijn wie je bent en gezien te worden. Slachtoffers leren te (h)erkennen waarmee ze dealen, dat ze niet gek zijn en dat het mogelijk is om te leren in het onmogelijke te kunnen staan zonder de pijn toe te dekken (b.v door verslavende middelen). Het is voor ieder slachtoffer mogelijk om weer contact met jezelf te maken, meer IK-kracht te krijgen en de regie weer in eigen hand te nemen.

Aanmelding verplicht!    Stuur mail of bel 42408505

Informatie

06 apr 2023 | zaterdag ochtenden: 28 nov, 12 dec (aanmelding verplicht!)
19.30 - 21.30
20,00 per ochtend

Waar?

Praktijk Heerenvliet te Wateringen
Heerenvliet 18
2291CZ Wateringen (nl)

Bondgenoten bijeenkomst voor slachtoffers van Narcisme, emotioneel en psychisch mishandeling

Wat doe ik nog meer?

Praktijk Heerenvliet
30mei
Spreekuur
EMDR bij woede en boosheid
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Heb je moeite met het kwijtraken van opgekropte woede of heb je de neiging je boosheid te externaliseren in woede-aanvallen, uitbarstingen of kwetsen van een ander of last van verhoogde prikkelbaarheid? Emdr kan helpen om je boosheid te laten zijn.
Praktijk Heerenvliet
31mrt
Lezing
Gratis lezing: wat is narcisme?
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Wat is narcisme, hoe herken je een narcist, hoe herken je een slachtoffer van narcisme en hoe kom je uit de verst(r)ikking?
Praktijk Heerenvliet
27mei
Cursus
Familieopstelling
Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet , Wateringen
Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je vast in patronen of is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken.
Praktijk Heerenvliet
09mei
Cursus
Over-pijn- zingen cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk
Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet A, Cz Wateringen
Pijn raakt de kern van ons bestaan en is een subjectieve ervaring, die echter maar lastig kan worden gedeeld. In deze workshop leer je op een creatieve manier expressie geven aan wat van binnen voelbaar is en gehoord wil worden.
Praktijk Heerenvliet
15apr
Cursus
uit de verst(r)ikking met je narcistische ouder/partner
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Lijd je onder een moeder/vader/partner, die altijd de mooiste, interessantste of zelfs de zieligste wil zijn? Wil je uit haar/zijn manipulatief web stappen en ben je het zat om als bron van aandacht, bewondering en voeding te dienen?
Praktijk Heerenvliet
Therapie (diverse)
Praktijk Heerenvliet - lichaamsgerichte psychotherapie, traumawerk, EMDR i.o., Narcisme expert
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Het begeleiden van mensen naar meer innerlijke autonomie en veerkracht is mijn drijfveer. Loslaten van wat je niet meer wilt en bewegen naar vrijheid, vitaliteit en creativiteit is het doel.