Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21mrt 2023
Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk

Antoinette van Elswijk
Naaldwijk

Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf.

Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf. Reiki maakt je bewuster en stimuleert helderheid in je persoonlijke proces. Het kan op een natuurlijke manier verlichting, en innerlijke rust geven. Door het volgen van de eerstegraads Reiki-cursus heb je altijd en overal de mogelijkheid om die natuurlijke energie toe te passen bij jezelf. 
--Invulling van de cursus Een cursus begint met de geschiedenis van Reiki. Elk dagdeel krijg je een inwijding, rituelen voor de beoefening van de eerstegraad van Reiki . Je leert de Reiki energie in een vaste reeks van posities door te geven via de handen. In de cursus leer je zowel jezelf als andere mensen te behandelen. Kortom,je mag terugkomen bij jezelf.
 --De cursus bestaat uit vier dagdelen. De cursus wordt verzorgd volgens de orginele traditie van Usui Shiki Ryoho. Usui Shiki Ryoho is de Japanse naam voor het systeem van natuurlijke heling, of vrij vertaald Universele levensenergie. De investering voor de eerste graadscursus is € 150,– inclusief een certificaat van de Reiki Alliance. Heb je persoonlijke vragen of wil je meer weten over de cursus, of heb je de voorkeur voor een andere cursusdatum, je kunt altijd contact met mij opnemen. 
 

Informatie

21 mrt 2023 t/m 24 mrt 2023 | 21,22,23 en 24 maart, 4 avonden van 19.30 tot 22.30 uur.
19.30 - 22.30
150,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Schaepmanstraat 29
Schaepmanstraat, 29
2672AT Naaldwijk

Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk