09apr 2023
Retraite Unwind & Discover

We Flow
Spanje

Informatie

09 apr 2023 t/m 15 apr 2023
00.00 - 00.00
1.333,0

Waar?

Benissa

Spanje

Contact

Retraite Unwind & Discover

Wat doe ik nog meer?

We Flow
31mrt
Retraite
Cacao Cirkel
We Flow
Naaldwijk
Een plek om samen te komen, dieper te verbinden met jouw lichaam, met elkaar. Alles te laten stromen wat wilt stromen en vooral te genieten van het moment. Tijdens deze Cacao ceremonie ligt de focus op dieper zakken in jouw lichaam.
We Flow
Rituelen en Ceremonies
Verbinding en verdieping tijdens Cacao Cirkels
We Flow
's-gravenzande
Een plek om samen te komen, dieper te verbinden met jouw lichaam, met elkaar. Alles te laten stromen wat wilt stromen en vooral te genieten van het moment. Met onder andere meditatie, muziek, mantras, bewegen, sharings en natuurlijk cacao.
23apr
Open dag
GRATIS strandyogales
S-gravenzande Slag Vlugtenburg
Opening van het strandseizoen met een gratis yogales! Een les toegankelijk voor iedereen waar in-&ont- spanning elkaar afwisselen. Kom met je eigen matje of reserveer een matje! Vanaf de 23e zullen er wekelijks zo'n vijf lessen worden geg
We Flow
Yoga
Strandyoga
We Flow
's-gravenzande
Strandyoga: Een les waarbij inspanning zich afwisselt met ontspanning en iedereen welkom is. Van first-time yogi, tot de doorgewinterde yoga-liefhebber! Samen werken we toe naar een fijne flow (Vinyasa stijl) en geven ons over aan de elementen.
20apr
Cursus
Yoga reeks 5 weken Back to the Basics
Naaldwijk
Dè cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga, maar twijfelt of het wel iets voor hem/haar is, voor iedereen die meer achtergrond en verdieping zoekt of wanneer je bij elke les afvraagt wat je nu eigenlijk aan het doen bent.. Dan is deze voor jou!