25mei 2023
Yoga Retreat Pinksteren

Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk

Een lang weekend vol rust – vrijheid – vreugde – bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante.

Een lang weekend vol rust – vrijheid – vreugde – bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante. Op drieëneenhalf uur rijden van Utrecht ontdek je deze bijzondere plek aan de rand van de Noord-Franse Champagne Ardennen. De weidse omgeving met heuvels, de absolute rust en de tijd voor jezelf, bezorgen je een gevoel van totale vrijheid. Innerlijke vrijheid. Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt geven, om dié innerlijke rust te vinden, waar je hart naar verlangt.

Ervaar Yoga op een unieke plek in de idyllische tuin, innerlijke rust tijdens de stilte dag (niet elk weekend), verdieping in meditatie, Yoga Nidra voor een goede nachtrust en de stilte van de natuur om je heen. Na een paar nachten in deze bijzondere omgeving ben je weer terug bij alles wat belangrijk is in het leven. In contact staan met jezelf, je Ware Zelf en het leven. Samen deel je plezier, mooie gesprekken, stilte en bijzondere momenten onder het genot van wereldse vegetarische gerechten.

Dit weekend is INCLUSIEF:

• 4 overnachtingen op een 2-persoonskamer
• alle maaltijden:
– 4 x ontbijt
– 4  x lunch
– 3 x 3-gangen diner (vegetarisch)
• Onbeperkt drinken: thee, koffie, gezonde smoothies
• Alle yogalessen/ meditatielessen/ stilte dag/ Yoga Nidra
• Gebruik van buiten jaccuzzi en sauna
• Gebruik van handdoeken, badjassen en slippers

Informatie

25 mei 2023 t/m 29 mei 2023 | prijs is per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer
15.00 - 14.00
499,00 exclusief heen- en terugreis, annuleringsverzekering en reisverzekering boekingskosten € 14,95
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Grandrieux Frankrijk - Franse Ardennen

Grandrieux Frankrijk

Yoga Retreat Pinksteren