Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05okt 2022
Training Vertrouw meer op je gevoel Nieuw!

Cor van Ruijven - CvR VISIE
Westland

Deze training is bedoeld voor mensen die willen leren meer te vertrouwen op hun gevoel en voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

In deze training leer je meer te vertrouwen op je gevoel. Meer vertrouwen in je gevoel ga je leren door zelf spiertesten toe te passen. Verder krijg je in deze training vijf methodieken aangereikt waarmee je, samen met anderen, blokkaden uit je systeem kan halen. Door die vijf methodieken toe te passen werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij ook meer vertrouwen op je gevoel en wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen? Dan is deze training  Vertrouw meer op je gevoel de juiste keuze. Na de training ben je in staat om samen met anderen zelf je emotionele en andere blokkaden op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Deze training staat voor:  een groter vertrouwen in je eigen gevoel, meer groei in je persoonlijke ontwikkeling en je voelt je vitter en vitaler. Voor meer informatie over deze training kijk je op de website van cvrvisie onder het tabblad training.

Informatie

05 okt 2022 t/m 09 nov 2022 | 12, 19 en 26 oktober en 2 en 9 november
19.30 - 19.30
245,00 Je deelname aan deze training wordt definitief na het doen van de betaling.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

De deelnemers krijgen een aantal dagen voor de start van de training de locatie gemaild.

Westland

Training    Vertrouw meer op je gevoel     Nieuw!