Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04feb 2022
Ademhaling- en Meditatielessen

Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk

De ademhaling- en meditatielessen zijn bedoeld voor degene die zich specifiek willen verdiepen in het verbeteren van hun ademhaling en het leren van meditatie.

De ademhaling- en meditatielessen zijn bedoeld voor degene die zich specifiek willen verdiepen in het verbeteren van hun ademhaling en het leren van meditatie. Samen met onze ervaren docente leer je ademhalingstechnieken die zich richten op het natuurlijk ademhalen en het creëren van meer rust in je hoofd, gevoelens en lichaam. Ben je beginner of heb je al enige ervaring? Bij ons ben je meer dan welkom om de juiste tools te leren, vanuit een nuchtere kijk op het leven en de wereld van meditatie.

Meditatie is een wondermiddel wanneer je het juist beoefent. Uiteindelijk komt alles tot rust, je denken, emoties, driften en handelen en ervaar je de vrede van de innerlijke stilte. Daarna volgt het leren ervaren van een vreugde die ver voorbij het bekende ligt, maar eigenlijk gewoon je ware zelf is. Dat geeft een hele andere kijk op je bestaan.

Het verandert slapeloosheid, stress, nervositeit, vermoeidheid, spanningen en andere klachten in vernieuwende en positieve energie. Tijdens de meditatie ervaar je het effect van mentale stilte. Ontspanning van je lichaam gaat samen met de rust in je hoofd. Fantastisch om te ervaren. Even helemaal sssstttt.

Informatie

04 feb 2022 t/m 30 dec 2022 | wekelijks elke vrijdagmorgen
11.00 - 12.00
45,00 per maand
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Zensa Yoga & Coaching
Lange Broekweg 66
2671DW Naaldwijk

Ademhaling- en Meditatielessen