22okt 2021
Klank Magie Beleving met Kees van der Eijk

Bliss Life - Work / Raymond Vijverberg
Naaldwijk

Van harte welkom bij Bliss Open Space op vrijdag 22 oktober!Kees van Eijk (tougoudougou) is een muzikant, leraar en multi-instrumentalist en heeft een grote ervaring met het inspireren van mensen. Raymond Vijverberg (Bliss Life - Work), deze avond de side

Van harte welkom bij Bliss Open Space op vrijdag 22 oktober!

Kees van Eijk (tougoudougou) is een muzikant, leraar en multi-instrumentalist en heeft een grote ervaring met het inspireren van mensen. Raymond Vijverberg (Bliss Life - Work), deze avond de side-kick van Kees, is yoga-leraar en healer.

Op de oude stek van Kees zijn bedrijf en op de huidige stek van Raymond (deze plek is magisch), nemen Kees en Raymond je mee op een reis van klanken, muzikale tonen en ervaringen. Een warm bad van avontuur en liefde en healing, gestuurd door klanken van allerlei instrumenten.

Het is een diepe helende en ontspannende ervaring van wel meer dan een uur....

Om goed te starten, te voelen en te aarden doen we een aantal adem-oefeningen om volledig te kunnen ontspannen voor de ervaring....

Ben je erbij? Wacht niet te lang, er is plek voor 12 mensen. Na aanmelding en betaling ben je verzekerd van een plek!

In de ruimte is alles aanwezig, Heb je behoefte aan een matrasje, neem dat dan mee. Loszittende kleding en een waterflesje is handig.

Informatie

22 okt 2021
19.30 - 21.30
30,00
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Bliss Open Space
Crocus, 11
2671 ZA Naaldwijk

Contact

Klank Magie Beleving met Kees van der Eijk