Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18okt 2021
Challenge: TERUG naar jezelf - Verslaving en de Wet van Aantrekking

MUDELLI & MUDELLO
Online

5 daagse challenge voor naasten van verslaafden die meer willen leren over verslaving & de Wet van Aantrekking.

Op de een of andere manier lijkt het wel alsof het leven dat je leeft je overkomt. Er gaan heus wel dingen goed, maar er komen ook dingen op je pad waar je echt niet blij van wordt. Je weet ondertussen wel dat jíj de verslaafde niet kan veranderen. Dat heb je al zo lang geprobeerd, dat liep op niets uit. Er is één ding dat je wel kan veranderen..... En dat ben jij zelf! Hoe jij met situaties omgaat, je manier van reageren, wat je gedachten zijn, waar je echt van overtuigd bent.

Als je eenmaal weet aan welke knoppen je kan draaien, dan kan je je mooiste leven gaan leven. Datgene gaan manifesteren waar je echt blij van wordt. Wat echt goed voelt!

Zelfs als er verslaving in je leven is, kan jij de beste versie van jezelf worden. Ook als er sprake is van verslaving geldt de Wet van Aantrekking. De meeste mensen hebben dit niet in de gaten. Het is namelijk een onbewust proces.

Wil jij wel eens weten hoe het zit met de Wet van Aantrekking? En wil je leren aan welke knoppen je moet draaien om je mooiste leven te kunnen gaan leven? Zelfs als er sprake is van verslaving? Dan is dit je kans!

Informatie

18 okt 2021 t/m 22 okt 2021
20.30 - 21.30
14,00

Waar?

Online via Zoom

Online

Challenge: TERUG naar jezelf  - Verslaving en de Wet van Aantrekking