Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20okt 2021
13.30 - 16.30 uur: LICHTER LEVEN - IS JOUW LEVENSWIEL IN BALANS?

Up to Grow
Honselersdijk

Deze workshop is onderdeel van Breekweek Westland voor jongeren van 16 tot 22 jaar. De inschrijflink voor deze workshop vind je op deze pagina onder de beschrijving.

Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

‘Volg je hart’ zeggen ze dan. Maar wat betekent dat? En hoe doe je dat? Want als je niet weet wie je bent en wat je wilt, is het lastig om bewust te leven. Of ook wel ‘lichter leven’ genoemd. Lichter leven is met beide benen op de grond staan. De uitdagingen van het leven aangaan en tegelijkertijd een vreugdevol leven leiden. Het is de weg die naar innerlijke vrijheid lijdt.

Een van de geheimen die ik ontdekte tijdens de zoektocht naar een lichter leven is dat je je leven op kan delen in tien gebieden. Deze heb ik samengevat in een levenswiel. Als je de levensgebieden ziet als spaken in een wiel, dan begrijp je dat ze allemaal even belangrijk zijn. Als er één spaak korter is dan een ander krijg je een slag in het wiel. En hoe licht je nu al leeft, waar je ook staat in je eigen persoonlijke ontwikkeling, het managen van jouw levenswiel is een ongoing process. Ben jij je daar écht van bewust?

Wil jij ook weten of jouw levenswiel in balans is en op welk gebied jij jezelf kunt ontwikkelen? In deze workshop deel ik je mijn geheim en ga je zelf aan de slag met jouw levenswiel!


Deze workshop vindt plaats bij Up to Grow in Honselersdijk en wordt gegeven door Martine de Bruin.

Doe jij mee? Meld je snel aan, alleen of met vrienden, via onderstaand inschrijfformulier!

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 0,00 BTW vrij / persoon

Totaal 0.00 BTW vrij

Informatie

20 okt 2021
13.30 - 16.30
0,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Up to Grow
Sprongenloet 5a
Honselersdijk

Contact

13.30 - 16.30 uur: LICHTER LEVEN - IS JOUW LEVENSWIEL IN BALANS?