Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06dec 2021
Cursus zwangerschapsyoga

La Vida Geboortebegeleiding Westland
's-gravenzande (heenweg)

Na het volgen van de cursus zwangerschapsyoga ga jij met een boost aan positiviteit en (zelf)vertrouwen uitkijken naar de geboorte van je, (jullie) kindje.

Wil jij goed voorbereid en met vertrouwen uitkijken naar de bevalling?

Volg dan de cursus zwangerschapsyoga bij Yogastudio Westland! Deze cursus biedt jou een rustmoment in de week om bewust aandacht te besteden aan het zwanger zijn en je voor te bereiden op de geboorte van je/jullie kindje en de periode erna. Ook is het een leuke gelegenheid om andere aanstaande moeders te ontmoeten.

Tijdens de lessen, elk met een eigen thema, vervaagt, door de waardevolle kennisgevende informatie, het 'onbekende' en ga je het beval/geboorteproces begrijpen. Hierdoor zal het vertrouwen op je lichaam, je eigen kunnen en het natuurlijke proces vergroten. Je gaat werken aan ontspanning, een fysiek gezond lichaam en een positieve mindset.

Je leert om bewust te worden van het belang van ontspanning, dit o.a. door ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Hierdoor zal je (nog) meer kunnen genieten van de zwangerschapsperiode. En als jij je fijn voelt en goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je kindje. Ook tijdens de bevalling speelt ontspanning 'n grote rol. Hierdoor zal het proces vlotter verlopen. Ook leert je partner hoe hij er voor jou kan zijn, zodat jij je door hem gesteund zal voelen. Hiernaast ontvang je veel waardevolle tools, tips en tricks. Vanuit mijn praktijkervaring als doula weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om tot een positieve bevallingservaring te komen.

Ben je tussen 22 en 26 weken zwanger en wil je meedoen?

Voor inschrijven, reviews en overige cursusdata: yogawestland
zie ook geboortebegeleiding-westland

Informatie

06 dec 2021 t/m 07 feb 2022
19. - 00.00
165,00

Waar?

Yogastudio Westland
Hyacinthstraat 24a
2691LH 's-gravenzande (heenweg)

Contact

Cursus zwangerschapsyoga