03okt 2021
Yoga Nidra Special

Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk

De specifieke methodes van Yoga Nidra brengen je in een bijzondere staat, waarin je hele zijn tot rust komt, maar je bewustzijn op een dieper niveau van gewaarzijn doorwerkt.

Yoga Nidra - Slaap van de Yogi

Tijdens deze hele relaxte les hoef je alleen maar overheerlijk te liggen (mag ook zittend) en je laten meeslepen in de 'meditatie'. Tijdens deze les lijkt het alsof je lichaam slaapt, maar jijzelf blijft bewust. Je balanceert tussen slaap en waakbewustzijn. De specifieke methodes van Yoga Nidra brengen je in deze staat, waarin je hele 'zijn' tot rust komt, maar je bewustzijn op een dieper niveau doorwerkt.
Daarom wordt deze vorm ook wel slaapyoga genoemd. Je keert je aandacht volledig naar binnen. Zo ontwikkel je je geheugen, creactiviteit en kennis, maar beoefen je ook verdiepte ontspanning en loslaten van vastgeroeste gewoontes en PIJN. Zeker geschikt voor mensen die slecht in slapen vallen of die vaak wakkeer worden in de nacht. In de dag kan Yoga Nidra je helpen om moeheid los te laten, want 1 uur Yoga Nidra staat aan 4 uur slaap.

Informatie

03 okt 2021
09.30 - 11.00
14,95 inclusief kopje thee
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Zensa Yoga & Coaching
Lange Broekweg 66
2671DW Naaldwijk

Yoga Nidra Special