Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17okt 2020
Sacred Cacao Ceremonie

GaiaWise
Schoonhoven

Niet voor niets wordt Cacao een hart-opener genoemd. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie vooral in het hart gebied.

Sacred Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium dat de spieren helpt ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen! Cacao werkt als katalysator voor expressie en helpt diepere emoties en gevoelens makkelijker te uiten, waardoor er meer ruimte ontstaat en je een vrijer gevoel zal ervaren.

De ceremonie
Tijdens deze Cacao ceremonie krijg je de mogelijkheid om een helende reis te maken, waarin de ruimte wordt geboden om op een liefdevolle manier te kijken naar de gevoelens en emoties die aandacht verdienen. Er ontstaat dan nieuwe ruimte. Een prachtig moment om intenties voor jezelf te verankeren en van binnen naar buiten te brengen.
Het plantmedicijn wordt gemaakt van verschillende kruiden en een 100% rauwe, biologische Cacao uit Bolivia. 

Tijdens de ceremonie werken we met verschillende tools; intenties, ademhaling, visualisatie, vuur ritueel, stilte, muziek en ruimte om te verbinden en te delen. We sluiten af met een vegetarische potluck, zodat iedereen weer gevoed en gegrond richting huis kan (rijden).

Voorbereiding
De dag vóór de ceremonie wordt aangeraden geen alcohol en cafeïne te nuttigen en de maaltijden licht te houden, zodat je met een zuiver lichaam de ceremonie instapt. 4 uur vóór de ceremonie begint een periode van vasten, zodat het lichaam schoon is voor het ontvangen van het medicijn.

Contra indicaties
Iedere vorm van medicatie evenals een lage bloeddruk kunnen een contra indicatie zijn.

Informatie

17 okt 2020
12.00 - 16.30
55,00

Waar?

Lichtjes aan de Haven
Haven 23
2871CK Schoonhoven

Contact

Sacred Cacao Ceremonie