Liefdevolle persoonlijke begeleiding! Doula | Coach | Hypnotherapeut | Massage en cursussen

La Vida Geboortebegeleiding Westland
's-gravenzande

Als doula, als coach en als zwangerschaps(yoga)docent, kan ik vrouwen en koppels helpen om de periode rondom zwangerschap en geboorte op een fijne ontspannen manier bewust te beleven. Ik bied liefdevolle persoonlijke begeleiding op maat.

Voor, tijdens en na de geboorte is La Vida Geboortebegeleiding er voor jou! Als doula, als coach en als zwangerschapsyogadocent bij Yogastudio Westland. Ik bied ook zwangerschapsmassage en cursus babymassage.

Zwanger zijn is heel bijzonder en brengt fysieke en mentale veranderingen met zich mee.
Hoe is dit voor jou? Hoe ervaar jij het zwanger zijn? Hoe ziet voor jou de ideale geboortedag van jullie kindje eruit en hoe ga jij dicht bij deze ervaring komen? Hoe denk jij over het komende ouderschap?

Tijdens de zwangerschap zijn jij en je kindje onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als jij goed voor jezelf zorgt en deze periode ontspannen en prettig ervaart, bied jij je kindje dit ook.

Ik kan jou ontzorgen tijdens de zwangerschap. Denk hierbij aan het wegnemen van onzekerheid en angst; het creëren van rust en ontspanning voor jou, maar ook zal ik handige kennis en informatie met je delen. Op verschillende manieren kan ik bijdragen aan een goede voorbereiding op de bevalling, waardoor jouw (zelf)vertrouwen groeit en jij gaat uitkijken naar de dag dat jij (jullie) je kindje in de armen kunt gaan sluiten.

Ook heb ik als coach al veel jonge moeders (ouders) mogen begeleiden bij het begin van het prille ouderschap. Een negatieve bevallingservaring, het (te) zwaar wegen van het moederschap of een continue huilend kindje zijn (een paar) redenen waarom wat extra steun gewenst was. Dan kan ik bijdragen aan het hervinden van balans.

Ben jij benieuwd wat ik in deze bijzondere tijd voor jou (jullie) kan betekenen?

 

 

 

 

 

 

Over La Vida Geboortebegeleiding Westland

Ik ben Marian Groenewegen. Ik sta blij en positief in het leven, ik voel me heel gelukkig in m'n relatie en ben trotse moeder van een zoon en een dochter.
10 jaar geleden ontdekte ik mijn passie en startte ik mijn praktijk "La Vida Geboortebegeleiding" wat inmiddels een vertrouwd begrip is in het Westland.

Al jaren was ik gefascineerd door “Het leven”, La Vida.
Hieraan gekoppeld, nieuw leven, de geboorte van een kind.

Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest groeide mijn behoefte om me vanuit m'n hart in te gaan zetten voor het welzijn van mensen. Mede door mijn eigen levenservaringen werd ik steeds bewuster. Door met een open positieve blik, vol vertrouwen in het leven te staan, te accepteren wat er op mijn pad komt en volop te genieten van alles wat er is, kwam ik steeds dichter bij mezelf. Hiermee wil ik graag andere mensen inspireren.

Ik volgde mijn hart en startte een intuïtieve coachingsopleiding. Ik ontdekte het beroep doula, zwangerschaps- en geboortecoach. Dit bracht mij nog dichter bij mijn levensdoel. Ik volgde zowel de opleiding tot doula, tot zwangerschapsyoga-docent, docent babymassage en masseur. De puzzelstukjes vielen op z'n plek: Aanstaande ouders coachen, rust, aandacht en geborgenheid bieden rond een hele bijzondere gebeurtenis in hun leven. Als ik hiermee, bij het aller-prilste begin, een steentje kan bijdragen aan een positieve start voor moeder en kind, voor het hele gezin, dan is mijn missie volbracht. 
Het is prachtig om dit (een) aanstaande ouder(s) te kunnen bieden.

 

 

 

 

 

 


La Vida Geboortebeleiding Westland

Marian Groenewegen

Prins Willem Alexanderstraat 36
2691GJ 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

Liefdevolle persoonlijke begeleiding! Doula | Coach | Hypnotherapeut | Massage en cursussen