Mama-Ja | Wanneer je bewust & met (zelf)vertrouwen richting de geboorte wil!

MAMA-JA Zwanger & Baby
Honselersdijk

Een zwangerschap is een hele bijzonder ervaring, waar bij je zowel fysiek als mentaal grote veranderingen doormaakt. Tijd voor jezelf en ontspanning is dan geen overbodige luxe!

Bij MAMA-JA kun je terecht voor zwangerschapscursussen -ter voorbereiding op de geboorte- , zwangerschapsYoga, coaching bij angst en stress in de zwangerschap en Moxa-therapie bij stuitligging.

Cursussen | Mama-Ja helpt zwangere vrouwen bij de voorbereiding van hun bevalling door het geven van de praktische en complete zwangerschapscursus NatuurlijkZwanger, zodat je met zelfvertrouwen en goed voorbereid de bevalling in gaat. De combinatie van Do-In zwangerschapsyoga, shiatsu-massage en coaching maken de 'complete' cursus uniek.Tevens kun je er voor kiezen de cursus NatuurlijkZwanger privé te volgen.

Do-In zwangerschapsYoga | Ook kun je kiezen voor "losse" lessen Do-In zwangerschapsyoga. Hier kun je op ieder moment van de zwangerschap instromen. Doordat we alle oefeningen meerdere keren kunnen uitbouwen zijn deze lessen voor zowel beginners als gevorderden te volgen.

Coaching | Zwanger zijn is een bijzondere periode. Je lichaam en de baby blijven zich veranderen gedurende de zwangerschap en maakt zich helemaal klaar voor de aankomende bevalling. Maar ook komt daar de periode na de bevalling, het moederschap. Deze veranderingen en gedachten kunnen veel vragen en onzekerheden met zich meebrengen.Bij Mama-Ja kun je antwoorden vinden op vragen en gevoelens die spelen, zowel in de zwangerschap als naar de bevalling toe maar ook in de periode na de geboorte.\

Stuitconsult  | Als je verloskundige of gynaecoloog constateert dat de baby"niet goed" ligt, kunnen technieken uit de Chinese geneeskunde de baby uitnodigen zich beter te positioneren. Start in dit geval zo snel mogelijk met moxa-therapie. Uitgevoerd vanaf 33 weken zwangerschap geeft 75% kans op succes!

Over Tamara Kramer- van Dijk

Tamara is een spontane vrouw met de juiste dosis Westlandse nuchterheid. Tijdens haar werkzaamheden in de Verloskundigenpraktijk werd snel duidelijk dat er veel spanning rondom de zwangerschap heerst. Door het doen van trainingen via ZUYD academie verloskunde Maastricht en na het behalen van het certificaat als co bij verloskundige groepsconsulten via Centering Healhtcare Nederland wist zij dat ze zwangere vrouwen kan helpen tijdens de zwangerschap, de geboorte en de periode erna.

Door het volgen van de opleiding tot zwangerschapsdocente aan de academie Mamz te Hoorn en Amesfoort (CRKBO geregistreerd) is MAMA-JA “geboren”. En sinds 2017 een zeer gewaardeerd bedrijf door verloskundigen en zwangere in de omgeving Westland en Den Haag!

Met de juiste dosis positiviteit en met “beide voetjes op de vloer”  heeft Tamara inmiddels zo’n 500 vrouwen mogen begeleiden richting de geboorte door het geven van eerlijke informatie, ademhalingstechnieken, ontspanning en massage technieken. Zodat deze zwangere bewust en met (zelf)vertrouwen richting de geboorte konden gaan.

Bij MAMA-JA staat positiviteit centraal!


MAMA-JA Zwanger & Baby

92, Kraaijesteijn
2675RB Honselersdijk

Mama-Ja | Wanneer je bewust & met (zelf)vertrouwen richting de geboorte wil!