Strandyoga

We Flow
's-gravenzande

Strandyoga: Een les waarbij inspanning zich afwisselt met ontspanning en iedereen welkom is. Van first-time yogi, tot de doorgewinterde yoga-liefhebber! Samen werken we toe naar een fijne flow (Vinyasa stijl) en geven ons over aan de elementen.

De lekkere flow lessen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Waar we samen toewerken naar een hoofdflow en je ook een tikkeltje wordt uitgedaagd. In deze lessen draait het vooral om plezier hebben in wat je doet, want ‘heee, it’s only yoga’. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, van first time yogi’s tot de doorgewinterde yogaliefhebbers. Tijdens de flow worden er verschillende opties gegeven, om zo de les aan te passen aan jouw lichaam en niveau! Er worden ook zonsondergang sessies gehouden, hier is de focus meer op diepere langzame bewegingen en stretches. De lessen vinden plaats op het strand en bij slecht weer in de serre van Elements Beach. Yogamatjes en alle andere benodigdheden zijn aanwezig! 

Over We Flow

Mijn naam is Iris, een creatief, open, avontuurlijk mens. Met een passie voor het leven, yoga, bewegen, mensen, de natuur en alles om ons heen. Mijn passie is om mensen weer te laten verbinden met hun lichaam, hun hart en met elkaar.

Sinds mijn 18e heb ik veel gereisd en was ik nieuwgierig naar de wereld. In mijn enthousiasme liep ik mezelf regelmatig voorbij en had geen idee wat er allemaal gebeurde in mijn hoofd en mijn gevoelswereld. Yoga is de eerste stap geweest om mijn eigen lichaam te leren kennen en goed te leren voelen wat er nodig is. Vanaf mijn 20e woonde en studeerde ik in Amsterdam. De studie Gezondheid & Leven, met extra vakken in psychologie heb ik met veel plezier afgerond.

In 2020 ben ik naar India gereisd om hier een yoga opleiding te volgen. In eerste instantie voor mijn eigen ontwikkeling, maar al in de eerste week ben ik op slag verliefd geworden op het les geven. Door mijn reizen maakte ik ook kennis met het sjamanisme en de kracht van ceremonies. Dit voelde voor mij zo normaal en als thuiskomen, dat ik ook deze opgedane inspiratie en kennis met veel plezier en liefde ben gaan delen. Gedurende de jaren blijf ik zelf ook steeds meer ontwikkelen en leren. Er zijn mooie nieuwe connecties ontstaan en zo blijf ik alleen en samen met iedereen om me heen creeëren en dromen. 


We Flow

Iris Janssen

Slag Vlugtenburg 5
2691XC 's-gravenzande

Strandyoga