Pilates - Yoga - Yinyoga - Yoga nidra

FitWestland
's Gravenzande

Bij staan alle yoga- en pilateslessen in het teken van een ‘happy body, happy mind’. Een sterke core, een juiste houding, ontspanning en flexibiliteit: werken aan een sterk lijf en een rustige geest.

Luisteren naar je lijf wordt nogal eens vergeten in deze maatschappij waarin mensen veel stress en druk ervaren. Bij word je uitgenodigd om tijd te nemen voor jezelf.

is een pilates- en yogastudio, gelegen in ’s-Gravenzande in het Westland. De lessen die worden gegeven zijn toegankelijk voor iedereen. Bij elke les is het niveau aan te passen aan elk individueel lichaam.

Alle lessen worden gegeven door Claudia van Ruijven.

Sta stil, adem, voel en ervaar. Het leven is constant in beweging, er zullen altijd ups en downs op je pad komen. Een sterk lichaam en een krachtige geest helpen je om elke storm te doorstaan…

Kom ervaren wat yoga en/of pilates kan doen voor jouw lijf en geest!

- "happy body, happy mind"

Over FitWestland

Ineens was dat moment daar, het moment waarop ik me realiseerde dat het tijd was om het roer om te gooien. Na jaren als basisschoolleerkracht te hebben gewerkt, met alle ups en downs vandien (‘zoals het leven is’), werd ik tijdens een coachingsgesprek wakker geschud. Ik voelde in elke vezel van mijn lijf dat het tijd was om los te laten. En hoe spannend dat ook is, ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat het klopt: “een deur gaat dicht, maar een raam gaat open”.

 

Na mijn besluit om me te gaan verdiepen in sport en gezondheid, gingen er vele ramen open.. Maar zoals ramen openen, gaan ze soms ook weer dicht. En in dit hele proces, kwam ik steeds dichterbij mijn verlangens, naar datgene wat ik écht wilde. Eerst door de pilatesopleiding, waarin ik mijn lijf écht leerde kennen. Daarna door yoga en meditatie, waardoor ik écht leerde voelen.

 

En dát is hetgene dat ik met heel mijn hart ook aan anderen wil doorgeven.


FitWestland

Claudia Van Ruijven

Nobelstraat
's Gravenzande

Pilates - Yoga - Yinyoga - Yoga nidra