Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn

Marion Vreugdenhil
's-gravenzande

In mijn werk is spiritualiteit belangrijk en dat sluit aan bij de nieuwe tijd. In mijn tuin en tuinkamer organiseer ik vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en workshops om te verbinden via het hart en de energie van het Watermantijdperk.

In mijn werk is spiritualiteit belangrijk en dat sluit aan bij de energie van de nieuwe tijd of het Watermantijdperk. Individueel en in groepsverband ondersteun ik mensen met hun spirituele ontwikkeling. In deze tijd waarin het ego, macht en de individualiteit helaas nog belangrijk zijn in de maatschappij (= oude tijd), voelen vrouwen de behoefte om zich te verbinden, persoonlijk te groeien, hun vrouwelijke kracht te versterken. We volgen de natuur, de maan, de jaarfeesten en de energie van het jaar in de cirkels en Zen aan Zeedagen. Met het hart als uitgangspunt, gevoed door moederaarde en het goddelijke licht mediteren, ontspannen, bewegen en creeren we. 

Over Marion Vreugdenhil

Mijn naam is Marion Vreugdenhil. Ik heb een Centrum voor naturgeneeswijze en bewustzijn in 's-Gravenzande. Ik woon met mijn man en hond in een jaren '30 huis aan de Nieuwlandsedijk(onze 3 kinderen zijn al de deur uit). De natuurgeneeskundige praktijk is beneden en verder organiseer ik vrouwencirkels en Zen aan zeedagen vanuit mijn tuinkamer en de tuin (met het vrouwenlabyrint). We hebben er ook een grote (moes)tuin. 

Ik vind het zo bijzonder als ik mensen en dieren echt ondersteun met hun genezings- of groeiproces; ze mag helpen met hun balans, gezondheid, levensvreugde of zielsmissie! Maar het centrum was er niet zomaar. Ik ben namelijk hoogsensitief, veelzijdig, ongeduldig, spiritueel en creatief. Daarnaast heb ik in mijn leven een depressie en burn-out doorgemaakt. Ook heb ik een milde vorm van allergie voor een aantal voedingsmiddelen en dat is soms best lastig. Het heeft mij veel levenservaring gegeven. De verbinding met de natuur, het beleven van de seizoenen en het ontwikkelen van het multi-dimensionale, draag ik graag over op anderen. Lang heb ik gezocht om al mijn kwaliteiten in een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning vorm te geven. Dat is gelukt en ik geef nu met veel plezier Totaal Balans consulten, Access Bars®, Oorreflexologie, Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en de Life Balance artikelen/blogs uit. Jaarlijks volg ik cursussen, workshops ect. om weer nieuwe dingen te leren. Ook werk ik graag samen met anderen. Vandaar dat ik in het bestuur zit van Beuwst Westland.


Centrum voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Marion Vreugdenhil

Nieuwlansdedijk 35
2691KV 's-gravenzande

Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn

Wat doe ik nog meer?

26apr
Workshop
Workshop Brandnetel tinctuur maken
's-gravenzande
In deze kruidenworkshop krijg je uitleg over de geneeskrachtige werking van de brandnetel, Je leert om tinctuur van te maken, die je kunt gebruiken om te reinigen.
Natuurgeneeskunde
Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn
's-gravenzande
Wil jij fit, vrolijk, in balans, ontspannen, lekker in je vel zitten, meer (spirituele) bewustwording, groeien en/of je werkelijke zelf leven? Pak het aan op alle niveaus en kom op natuurlijke wijze in balans. Wees lief voor jezelf en straal.
07apr
Workshop
Workshop Paardenbloem tinctuur maken
's-gravenzande
In deze kruidenworkshop krijg je uitleg over de geneeskrachtige werking van de paardenbloem en leert om een tinctuur te maken, die je kunt gebruiken om te reinigen.
24mrt
Workshop
Reiki 1 workshop met Joyce Huis
's-gravenzande
Je leert van Reikimaster Joyce Huis wat Reiki is, hoe je deze energie kunt toepassen en oefent op elkaar. Daarna kun je Reiki aan jezelf en anderen geven. De workshopdag op 17 maart is VOL.
06apr
Workshop
Lichtmeditatie
's-gravenzande, strand Vlugtenburg
Er is op het strand van Vlugtenburg een geleide lichtmeditatie en er wordt gezongen. Het thema is stilte. Verzamelen op de strandopgang even voor 20.00 uur. Leuk als je een lichtje of kaarsje meeneemt.
23mrt
Workshop
Lichtmeditatie
's-gravenzande
Er is een geleide lichtmeditatie ter gelegenheid van de lente. We maken verbinding met elkaar via ons hart, met de nieuwe aarde-energie en het universum (of de bron). Het thema is nieuw begin. Het is leuk als je een lichtje of kaars meeneemt.