Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn

Marion Vreugdenhil
's-gravenzande

In mijn werk is spiritualiteit, zingeving en groei belangrijk en dat sluit aan bij de nieuwe tijd. In mijn tuin en tuinkamer organiseer ik vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en workshops om te verbinden via het hart en de nieuwe, hoge energie.

In mijn werk is spiritualiteit, zingeving en groei belangrijk en dat sluit aan bij de energie van de nieuwe tijd of het Watermantijdperk. Individueel en in groepsverband ondersteun ik mensen met hun spirituele ontwikkeling. In deze tijd waarin het ego, macht en de individualiteit helaas nog belangrijk zijn in de maatschappij (= oude tijd), voelen vrouwen de behoefte om zich te verbinden, persoonlijk te groeien en hun vrouwelijke kracht te versterken. We volgen de natuur, de maan, de jaarfeesten en de energie van het jaar in de cirkels, Zen aan Zeedagen, cursussen en strandmeditaties. Met het hart als uitgangspunt, gevoed door moederaarde en het goddelijke licht mediteren, ontspannen, bewegen en creeren we. 

Over Marion Vreugdenhil

Mijn naam is Marion Vreugdenhil. Ik heb een Centrum voor naturgeneeswijze en bewustzijn in 's-Gravenzande. Ik woon met mijn man en hond in een jaren '30 huis aan de Nieuwlandsedijk (onze 3 kinderen zijn al de deur uit). De natuurgeneeskundige praktijk is beneden en verder organiseer ik vrouwencirkels en Zen aan zeedagen vanuit mijn tuinkamer en de tuin (met het vrouwenlabyrint). We hebben er ook een grote (moes)tuin. 

Ik vind het zo bijzonder als ik mensen en dieren echt ondersteun met hun genezings- of groeiproces; ze mag helpen met hun balans, gezondheid, levensvreugde of zielsmissie! Maar het centrum was er niet zomaar. Ik ben namelijk hoogsensitief, veelzijdig, ongeduldig, spiritueel en creatief. Daarnaast heb ik in mijn leven een depressie en burn-out doorgemaakt. Ook heb ik een milde vorm van allergie voor een aantal voedingsmiddelen en dat is soms best lastig. Het heeft mij veel levenservaring gegeven. De verbinding met de natuur, het beleven van de seizoenen en het ontwikkelen van het multi-dimensionale, draag ik graag over op anderen. Lang heb ik gezocht om al mijn kwaliteiten in een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning vorm te geven. Dat is gelukt en ik geef nu met veel plezier Totaal Balans consulten, Access Bars®, Oorreflexologie, Reiki, Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen, workshops en de Life Balance artikelen/blogs uit. Jaarlijks volg ik cursussen, workshops ect. om weer nieuwe dingen te leren. Ook werk ik graag samen met anderen. 


Centrum voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Marion Vreugdenhil

Nieuwlansdedijk 35
2691KV 's-gravenzande

Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn