Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bij afscheid en uitvaart

Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding
's-gravenzande

Zelf vormgeven aan je eigen afscheid of die van een dierbare? Maak bewuste keuzes maken zoals jij het wil. Met tijd, aandacht en rust bied ik begeleiding bij afscheid en een persoonlijke uitvaart. Ik loop graag een stukje met je mee.

Zelf vormgeven aan je eigen afscheid of aan de uitvaart van een dierbaar persoon? Het kan voldoening geven om richting en vorm te geven aan je eigen afscheid. Wil je alles goed regelen voor je dierbare? Voor een goede start van het rouwproces laat ik je graag keuzes maken die passen bij hem of haar. En als je wilt, kun je daar veel zelf aan bijdragen. Er kan en er mag veel. Een klein en ingetogen afscheid thuis of meer groots als dat past bij jou of je dierbare en zijn of haar leven? Het afscheid wordt dan een herinnering waarmee je naasten of jijzelf verder kunnen gaan.

Bel me gerust voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek. Dit gesprek kan bij jou thuis of bijvoorbeeld tijdens een strand- of boswandeling. En als dat niet in één gesprek lukt, dan kunnen we daar een andere keer over verder praten. Ik zie het als een proces waarin tijd, aandacht en rust belangrijke factoren zijn.

Samen kunnen we een afscheid/uitvaart vormgeven en organiseren, ongeacht je geloof of cultuur en met of zonder uitvaartverzekering. We nemen de tijd, zodat je je keuzes rustig kunt overdenken. Ook kan ik je informeren over de belevingswereld van kinderen die met rouw geconfronteerd worden en hen samen met jou hierin ondersteunen.  

Ik loop graag een stukje met je mee!

 

Over Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding

Ieder persoon benader ik vanuit zijn eigen kracht. In januari 2017 ben ik begonnen met mijn bedrijf Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding. Vanaf dat moment ervaar ik een aaneenschakeling van mooie, ontroerende en echte momenten. Ik voel me bevoorrecht dat ik dichtbij mensen mag komen en het vertrouwen krijg om samen met hen een afscheid vorm te geven en te organiseren. Ik sta open voor iedere vraag op het gebied van afscheid en uitvaart.

Voorheen werkte ik in de jeugdzorg. Eerst als pedagogisch medewerker van kinderen met een achterstand in hun ontwikkeling en daarna als leidinggevende. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Landelijke Stichting Contactgroep Nabestaanden Kankerpatiënten. Ik begeleidde daar een groep kinderen die een ouder hadden verloren aan kanker. Al deze ervaringen helpen mij bij mijn werk als uitvaartbegeleider.

Ik ben een rustig en eerlijk persoon en heb een positieve instelling. Blij word ik van echt contact en in beweging zijn. Met mijn man en drie zonen woon ik in ’s-Gravenzande, waar ik ben geboren (1977) en getogen.


Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding

Pauline van der Wees

Zeestraat 42
2691KB 's-gravenzande

Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bij afscheid en uitvaart