Hardlopen, Mindful hardlopen/wandelen, bootcamp. Zonder prestatiedruk, ten bate van meer bewustzijn.

Biefit Loopschool Westland
Naaldwijk

Biefit Loopschool Westland biedt een breed aanbod aan in sportieve activiteiten in de buitenlucht: Hardlopen, Mindful hardlopen / wandelen, bootcamptrainingen en yogarunning. Sporten & bewustzijnsontwikkeling gaan hand in hand.

In het voorjaar van 2019 hebben Biefit Gezondheidswinkel en Loopschool Westland hun krachten gebundeld. Beide partijen staan voor natuurlijke gezondheidsbevordering, bewustzijnsontwikkeling, de stimulering van het zelf genezend vermogen en de preventie tegen ziekte en ongemak. Naast goede voeding is beweging hierbij van groot belang.

Op je eigen niveau

Zit je bij wijze van spreken al jaren op de bank en weet je eigenlijk wel dat het beter is om wat meer aan beweging te gaan doen, dan kun je kiezen voor de Easy Runners op maandagavond. Hardlopen iets te veel van het goede? Wat dacht je van mindful wandelen? Tijdens de wandeling doen we laagdrempelige dynamische oefeningen ter bevordering van spierkracht, lenigheid en een goede manier van ademhalen. Zo werk je niet alleen aan je fysieke maar ook aan je mentaal/emotionele conditie.

Juist al een poosje bezig met hardlopen, maar op zoek naar goede begeleiding, dan is de gevorderdengroep op maandagavond vast iets wat bij jou past.

Liever een individuele hardlooptraining met personal trainer? Ook dat is mogelijk.We onderscheiden ons door veel individuele aandacht, professionaliteit, ervaring en deskundigheid.Het aanbod is heel divers; zo word er in de mindful hardloop en wandelgroepen bijv. regelmatig aandacht gegeven aan focustraining / meditatie, ademhaling, blessurepreventie en krachtopbouw. 

De ontwikkeling van het fysieke bewustzijn is in alle groepen sowieso een belangrijke doelstelling.

Het aanbod:

  • Mindful wandelen
  • Mindful hardlopen
  • Diverse niveaus hardloopgroepen
  • Bootcamptrainingen op laagdrempelig tot pittig niveau
  • Yogarunning (combinatie van een laagdrempelige hardlooptraining gevolgd door Yin yoga)

Over Biefit Loopschool Westland

Naam: George Edelman. Mijn passie en hoog sensitiviteit zijn de basis voor mijn werk.

Ik geloof in het goede van de mens en weet dat liefde de basis is van de natuur.
Het leven zelf is de belangrijkste opleiding. Die opleiding doe ik nu sinds 1965. In deze periode heb ik diverse andere opleidingen afgerond. In 2020 heb ik mijn laatste opleiding, de 4 jarige opleiding tot spiritueel werker afgerond.
 

Ik vind het belangrijk om mezelf altijd af te blijven vragen of ik het nog leuk vindt wat ik doe want hetgeen ik leuk vindt kan ik met passie en vanuit hartsverbinding doen.  Ik geloof ook dat het de bedoeling is van het leven dat je blij wordt van wat je doet. Ik hou van mijn werk en doe het met veel toewijding en liefde.

Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken, gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om zodoende de balans en harmonie zoveel mogelijk te optimaliseren.

De beste en meest efficiënte behandeling creëer je samen, de mooiste training ontstaat vanuit een mooie en open groepsenergie.In 2007 richtte ik mijn welzijnspraktijk op full time basis op maar ik masseer al sinds 1991.Ik heb diep respect voor de intelligentie van het leven en geef me daar graag aan over.
Op die basis werk ik ook: Uiteraard komt mijn kennis van pas. Desondanks bemoei ik me zo weinig mogelijk met wat er mag gebeuren.Voor meer info: zie mijn websites.


Biefit Loopschool Westland (onderdeel van Welzijnspraktijk Edelman)

George Edelman

Westlandstraat, 37
2671RW Naaldwijk

Hardlopen, Mindful hardlopen/wandelen, bootcamp. Zonder prestatiedruk, ten bate van meer bewustzijn.