Brenda van den Berg mental coach / psychosociaal therapeut

Praktijk Empowerr
Monster

Zit je niet lekker in je vel? Nemen je emoties een loopje met je? Wil je veranderen maar hoe? Samen gaan we op zoek naar jouw mogelijkheden en uitdagingen en bekijken we waar jouw valkuilen liggen en hoe je daar het beste mee kunt omgaan.

Als mental coach / psychosociaal therapeut help ik jou om beter om te gaan met sociale en psychische problemen. Denk daarbij aan angsten, depressies (overspannen, burn/bore – out) en stress. Ik ben gespecialiseerd in angsten/depressies, burn/bore out en geaardheid issues. 
Ik geef je inzichten en leer je om te denken en jou weer terug te zetten in jouw zielskracht. Ik werk sinds 2014 als coach/psycholoog. Ik werk ‘anders’ ik kijk naar jou als persoon naar jouw fysieke, psychische en spirituele kwaliteiten en hoe we die kunnen aanzetten, zodat jij het optimale uit het leven kan gaan halen.

Coaching/therapie in mijn praktijk en op locatie
Het eerste gratis intakegesprek is bij mij in de praktijk. Op aanvraag is het mogelijk om bij jou thuis of op een andere locatie af te spreken. De sessies stem ik zoveel mogelijk af op je wensen.  Ik werk in de complementaire / alternatieve zorg. Mijn hulpverlening wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

  • Psychosociale sessie in de praktijk euro 90,-- incl. btw

Tijdens de sessies hebben we gesprekken. Waar loop je tegen aan? Wat gaat er goed? Wat kan er beter/anders? Wat of wie heb je daarvoor nodig?
Buiten de gesprekken die we voeren, kunnen er ook opdrachten en/of oefeningen bij zitten. Alles wat goed voelt en past bij jou. Als coach/therapeut vind ik het ook erg belangrijk als er een klik is en vertrouwen.

Over Praktijk Empowerr

Wie ben ik? Ik heb een scherp oog voor nieuwe mogelijkheden. Met mijn levensplezier en enthousiasme stimuleer ik andere mensen.

Waar word ik blij van? Het coachen/helpen van mensen. Mijn vrijwilligerswerk in de welzijnssector. Ik ben een opgeruimd mens mijn huis en buurt is netjes en schoon. De natuur, dieren en het milieu zijn een rode draad in mijn leven. Ik houd ervan om regelmatig mijn huis te pimpen met liefst gebruikte accessoires/meubels (antieke, brocante, vintage stijl). 


Praktijk Empowerr

Brenda van den Berg

Herckenrathstraat 1  
2681 DG Monster

Lid van beroepsvereniging

Brenda van den Berg mental coach / psychosociaal therapeut