Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn

Marion Vreugdenhil
's-gravenzande

Wil jij fit, vrolijk, in balans, ontspannen, lekker in je vel zitten, meer (spirituele) bewustwording, groeien en/of je werkelijke zelf leven? Pak het aan op alle niveaus en kom op natuurlijke wijze in balans. Wees lief voor jezelf en straal.

Zit jij niet lekker in je vel? Heb je burn-out- of stressklachten? Wil je je immuunsysteem vergroten of ben je gevoelig? Weet je dat er meer speelt dan lichamelijke klachten, wil je dat er ook naar de oorzaak wordt gekeken, je zielspotentie leven of wil je ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling? Ik begeleid jou naar meer balans, vitaliteit, inzicht, (zelf)liefde, licht, bewustzijn en ontspanning! In verband met de c-regels mag ik TB consulten, AccesBars en workshops geven onder voorwaarden en dus is mijn Centrum aan de Nieuwlandsedijk in 's-Gravenzande OPEN. Een afspraak bij mij is een prima gelegenheid om te combineren met een lekkere strandwandeling.

Als ervaren therapeut test ik je lichamelijke, emotionele en mentale en spirituele balans en zoek samen met jou naar natuurlijke oplossingen en verandering. Met jouw open en actieve houding en met behulp van voeding, supplementen, bloesemremedies, healingstechnieken en inzichten kom je (weer) echt in balans. Hoogsensitieve vrouwen en (nieuwetijds)kinderen waarderen mijn manier van werken. Boek een GRATIS kennismakingsgesprek om te kijken of mijn manier van werken bij jou past.

Naast natuurgeneeskundige consulten, kun je bij mij ook terecht voor: AccessBarshealingen (dit is een heerlijk moment voor jezelf en geeft energie en ontspanning), vuurwerkremedies voor dieren, vrouwencirkels en kruidenworkshops.

Wie is Marion Vreugdenhil? Ze is hoogsensitief, ruim 50 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen, enthousiast, veelzijdig en heeft al circa 10 jaar een praktijk. Ze houdt van yoga, leeft met de seizoenen/natuur, komt uit het Vrijeschoolonderwijs en heeft enkele sjamaaninwijdingen gehad. 

Zie voor meer informatie: totaalbalans-marion

Over Marion Vreugdenhil

Mijn naam is Marion Vreugdenhil. Ik heb een Centrum voor naturgeneeswijze en bewustzijn in 's-Gravenzande. Ik woon met mijn man en hond in een jaren '30 huis aan de Nieuwlandsedijk(onze 3 kinderen zijn al de deur uit). De natuurgeneeskundige praktijk is beneden en verder organiseer ik vrouwencirkels en Zen aan zeedagen vanuit mijn tuinkamer en de tuin (met het vrouwenlabyrint). We hebben er ook een grote (moes)tuin. 

Ik vind het zo bijzonder als ik mensen en dieren echt ondersteun met hun genezings- of groeiproces; ze mag helpen met hun balans, gezondheid, levensvreugde of zielsmissie! Maar het centrum was er niet zomaar. Ik ben namelijk hoogsensitief, veelzijdig, ongeduldig, spiritueel en creatief. Daarnaast heb ik in mijn leven een depressie en burn-out doorgemaakt. Ook heb ik een milde vorm van allergie voor een aantal voedingsmiddelen en dat is soms best lastig. Het heeft mij veel levenservaring gegeven. De verbinding met de natuur, het beleven van de seizoenen en het ontwikkelen van het multi-dimensionale, draag ik graag over op anderen. Lang heb ik gezocht om al mijn kwaliteiten in een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning vorm te geven. Dat is gelukt en ik geef nu met veel plezier Totaal Balans consulten, Access Bars®, Oorreflexologie, Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en de Life Balance artikelen/blogs uit. Jaarlijks volg ik cursussen, workshops ect. om weer nieuwe dingen te leren. Ook werk ik graag samen met anderen. Vandaar dat ik in het bestuur zit van Beuwst Westland.


Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn

Marion Vreugdenhil

Nieuwlansdedijk 35
2691KV 's-gravenzande

Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn

Wat doe ik nog meer?

01jun
Workshop
Lichtmeditatie
's-gravenzande
Er is een geleide lichtmeditatie. We maken verbinding met elkaar via ons hart, met de aarde-energie en het universum (of de bron). Het thema is vertrouwen. Leuk als je een lichtje of kaars meeneemt.
31mei
Workshop
Workshop Vlierbloesemsiroop maken
's-gravenzande
In deze kruidenworkshop leer je zelf vlierbloesemsiroop maken. Alle materialen zijn inbegrepen. In verband met de kou zijn de vlierstruiken later in bloei en wordt de workshop verschoven van 24 naar 31 mei.
09jun
Evenement
Zen aan Zee Yogadag
's-gravenzande
Deze Zen aan Zee Yoga is een heerlijke dag speciaal voor vrouwen. Er worden 2 yogalessen gegeven (een rustige Hatha en een actieve Flow). Er zijn ook een verbindende en een stilte meditatie. Het is incl. soep, kruidenthee, sap en gezonde hapjes.
21jun
Workshop
Vrouwencirkel Zomerzonnewende
's-gravenzande
In deze vrouwencirkel vieren we de (komst van de) zomer. Er is een meditatie, labyrint lopen, bloemen mandala maken en orakelkaarten trekken.
16jun
Workshop
Zen aan Zee Cacaoceremonie
's-gravenzande
Deze ceremonie is ivm de kou doorgeschoven van 19 mei naar 16 juni. In de beschutte tuin van Marion kun je deelnemen aan een pure en veilige cacaoceremonie die gegeven wordt door Yogadocente Iris Jansen.
Vrouwenspiritualiteit
Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn
's-gravenzande
In mijn werk is spiritualiteit belangrijk en dat sluit aan bij de nieuwe tijd. In mijn tuin en tuinkamer organiseer ik vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en workshops om te verbinden via het hart en de energie van het Watermantijdperk.
22jun
Workshop
Vrouwencirkel Zomerzonnewende
's-gravenzande
In deze vrouwencirkel vieren we de (komst van de) zomer. Er is een meditatie, labyrint lopen, bloemen mandala maken en orakelkaarten trekken.