Mediation en Relatietherapie

Goed in Contact
Wateringen

Heb je een conflict met je ex-partner, een familielid of met je eigen partner? Bij Goed in Contact help ik dit conflict op te lossen. Ook begeleid ik stellen in een samengesteld gezin. Ik zorg voor inzicht en help de communicatie te herstellen.

Mensen willen zichzelf zijn en gezien worden in een relatie. Het hebben van een goede relatie is een belangrijk onderdeel voor een gelukkig leven. Maar wat als je relatie niet goed loopt en je merkt dat er steeds meer irritaties zijn? Wat veel stellen doen is of de strijd aangaan (ruziën) of er van weg lopen. Dat gaat allebei niet werken. Wat wel helpt is het inschakelen van een relatiecoach.

Een echtscheiding gaat helaas vaak gepaard met conflicten. Zelfs als ex-partners al jaren uit elkaar zijn kan de strijd nog steeds doorgaan, met alle gevolgen van dien. Vaak lijkt het voor ex-partners een uitzichtloze situatie omdat er iedere keer weer een ander conflict is. Gedurende de tijd verhardt het contact, zelfs zo erg tot er helemaal geen contact meer is. Moet je eens voorstellen hoe dit voor de kinderen is…. Bij Goed in Contact werken we met de Schip methode. Deze methode is er speciaal op gericht om ex-partners uit een vechtscheiding te krijgen of om te voorkomen dat scheidende stellen in een vechtscheiding terecht komen.

Over Goed in Contact

Mijn naam is Carola van der Ven, ik help mensen uit een conflict te komen en ik geef ze tools om hier uit te blijven. Kenmerkend zijn mijn nuchtere aanpak, oprechte aandacht en ik oordeel niet.

Ik ben geregistreerd familiemediator en verbonden aan de Mediatorsfederatie Nederland (Mfn). Daarnaast ben ik Schip behandelaar en  gecertificeerd coach voor samengestelde gezinnen.

Ik woon met mijn partner, zoon, dochter en stiefzoon in Wateringen. We vormen een samengesteld gezin dus de uitdagingen waar je als samengesteld gezin tegen aan loop zijn mij niet vreemd.


Goed in Contact

Carola van der Ven

Jasmijnpad 4
2292 CH Wateringen

Lid van beroepsvereniging

    Mfn
    Schip aanpak
    Stiefplancoach
Mediation en Relatietherapie