Balinese massage, ontspanning voor lichaam en geest. Daarnaast triggerpoint en chakra massage.

Balinesemassage.nl
Kwintsheul

Balinese massage is een combinatie van zachte ontspanningsmassage en diepere massage van spieren. Van daar uit specialisatie in triggerpointmassage voor spieren en chakra massage voor inzicht. Aromatherapie kan hierbij nog een extra bijdrage geven.

Een volledige balinese massage is een massage van het hele lichaam, van het hoofd tot de voeten. Een belangrijk effect van de massage is, vreemd genoeg, een geestelijke ontspanning, maar het is ook zeker geen 'aai-massage', de spieren worden ook losgemaakt. Het gebruik van etherische olie heeft een extra prettig effect, maar neutrale olie kan natuurlijk ook.

Balinese massage is in principe bedoeld voor een gezond lichaam en kan heilzaam zijn bij stress en slapeloosheid - migraine - vastzittende nek en schouders - vastzittende en verkrampte spieren - verminderde energie.

Wanneer er meer specifieke aandacht nodig is die tijdens de Balinese massage te ver gaat en te veel tijd kost geef ik aparte massages:

Triggerpointmassage voor wie doelgericht een spierprobleem aan wil pakken. Triggerpointmassage is een massage op zichzelf direct gericht op bepaalde vastzittende spieren die vervelende pijn, beperkingen van beweging of hoofdpijn kunnen geven. Triggerpointmassage kan stevig zijn en is doelgericht.

Chakra massage voor wie zijn mentale kant meer aandacht wil geven. Een zachte en indringende vorm van massage voor bewustwording en inzicht. Chakra massage is een energetische massage waarbij mentale blokkades opgeheven kunnen worden. Er kunnen emoties bij loskomen.

Balinese massage is voor mij meer dan een gewone massage. De combinatie van rust, de muziek, de heerlijke geur van de olie en natuurlijk de massage zelf maken tezamen een totaal effect waarbij u tot rust komt en weer verfrist de deur uitstapt.

Een cadeautje voor jezelf.

Over Balinesemassage.nl

Balans in het leven – wat ik zag op Bali

Tijdens diverse reizen door Indonesië wordt de cultuur je langzaam wat meer eigen. Het viel me meteen al op dat er altijd een glimlach is. Massage is breed geaccepteerd: voor mannen, vrouwen, jong en oud; niemand kijkt er raar van op als je naar massage bent geweest.
Ik was gefascineerd door de rust en ontspanning die van een massage uitgaat en heb een opleiding op Bali gevolgd: kennis bij de bron.

Mijn naam is Piet Vromans, al jaren gelukkig getrouwd en vier kinderen die inmiddels een mooie zelfstandigheid aan het vinden zijn.
Ik ben geboren en getogen Westlander, zoals zovelen in die tijd actief geweest in de glastuinbouw.

De no-nonsense mentaliteit van het Westland ken ik als geen ander. Niet zeuren, maar doorgaan was altijd het devies, en daar is natuurlijk ook niks mis mee, daarmee is de streek groot geworden.

Via een lange weg ben ik na mijn roots in de glastuinbouw met het prachtige land Indonesië in contact gekomen. Vraag me niet hoe, het is een lang verhaal.

Naast de soms keiharde wereld waarin we leven is het goed soms even afstand te nemen en de geest de vrije loop te laten; ruimte voor nieuwe inzichten, of gewoon een heerlijke ontspanning.

Balinese massage is als een cadeautje voor jezelf, dat moet je jezelf af en toe gunnen.

Ik ben altijd weer blij als ik iemand helemaal ontspannen en verfrist de deur uit zie gaan.


Balinesemassage.nl

Piet Vromans

Bovendijk, 5
2295RV Kwintsheul

Balinese massage, ontspanning voor lichaam en geest. Daarnaast triggerpoint en chakra massage.