Jongerenpraktijk Next Level Coaching: studiekeuze- en loopbaanbegeleiding voor jongvolwassenen

Next Level Coaching
Honselersdijk

Next Level Coaching begeleidt jongeren tussen de 16 en 28 jaar bij studiekeuze en carrièreplanning. Centraal in de coaching staat bewustwording van belemmerende patronen, inzicht in je talenten en het formuleren van een stip op de horizon.

DE WERELD LIGT AAN JE VOETEN

Maar jij hebt geen idee waar je naartoe wilt

Je mist een routekaart, je kompas staat uit en je hebt geen flauw idee wat er allemaal in je rugzak zit, waarmee je de wereld in kunt stappen.

Het is niet fijn om geen gevoel van richting te hebben. Het maakt je onzeker en onzekerheid geeft stress.

Next Level Coaching helpt je afrekenen met die onzekerheid. Door bewustwording, inzicht in je talenten en een stip op de horizon.

Het resultaat? Met zelfvertrouwen en richtingsgevoel de wereld in.

Ik vind het belangrijk dat coaching laagdrempelig is. Een kennismaking is daarom altijd gratis. Samen kijken we naar je vraag en of het klikt. Alleen als jij je veilig genoeg voelt om te praten kunnen we aan de slag.

Mail, bel of app voor een vrijblijvend gesprek.

Over Next Level Coaching

De Next Level Coach ben ik, Nicole Grégoire.

Een leven lang leren is mijn motto. Het grootste deel van mijn leven heb ik op school doorgebracht. Na het VWO ben ik Nederlands gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Omdat ik nieuwsgierig was naar hoe taal werkt, ben ik na mijn studie gaan onderzoeken hoe computers omgaan met taal. Op dat onderwerp ben ik in 2009 gepromoveerd. Daarna heb ik zes jaar met veel plezier gewerkt bij SURFnet – ICT partner van het Hoger onderwijs in Nederland – eerst als ICT sparringpartner voor wetenschappers en later als adviseur van de technisch directeur.

De nieuwsgierigheid die ik als onderzoeker had voor ICT, veranderde langzaam in een nieuwsgierigheid in mezelf en wie ik als mens daadwerkelijk ben. Ik heb ontelbare boeken gelezen over persoonlijk leiderschap, totdat ik er uiteindelijk achter kwam dat alles begint met stilte. Een stilte die zoveel vertrouwen geeft, dat je eigenlijk als vanzelf je levenspad loopt.

Na een mooie carrière in het bedrijfsleven, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om mijn baan op te zeggen en mijn droom om jongeren te coachen na te jagen. Ik heb verschillende coachopleidingen gevolgd, die van mij de coach hebben gemaakt die ik graag wil zijn.


Next Level Coaching

Nicole Gregoire

Berckenrode 9
2675BP Honselersdijk

Jongerenpraktijk Next Level Coaching: studiekeuze- en loopbaanbegeleiding voor jongvolwassenen