Hoofd & hart in balans - leer luisteren naar je innerlijke stem

Praktijk HartsTocht
De Lier

Met aandacht leven in het NU, leren luisteren naar je innerlijke stem en je eigen natuurlijke ritme eren dat is waar natuurlijk ZIJN coaching over gaat. Verbind je met de wijsheid en de cycli van de natuur en kom in een dieper contact met jezelf!

Hoofd en hart in balans
Je bent een sensitieve vrouw, maar je ervaart jouw sensitiviteit vaker als een last dan als een kracht: Dit geeft innerlijke onrust en een hoofd die overuren draait. Je hoofd bepaalt hoe en wat (is leidend) terwijl je er zo naar verlangt om (meer) vannuit je hart te leven en keuzes te maken die gevoelsmatig goed bij jou passen. Een leven waarin je jezelf niet meer voorbij rent, maar heel bewust de dingen doet die je op een dag te doen hebt. Waarbij actie en rust elkaar in een natuurlijke ritme afwisselen.

Met natuurlijk ZIJN coaching  inspireer en nodig ik vrouwen uit te leven naar hun eigen natuurlijke ritme.
De cycli van de maan en de seizoenen zijn hierbij mijn leidraad. Wij mensen zijn namelijk onderdeel van de natuur en vrouwen zijn van nature al verbonden met het ritme van de maan (menstruatiecyclus). 
De natuur is een mooie spiegel voor innerlijke processen waar ik graag gebruik van maak.

Weet dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn!
Met een hart vol liefde en compassie begeleid ik jou om die antwoorden te vinden. Het is mijn intentie om in alle rust aandacht te geven aan en ruimte te maken voor wat er naar de oppervlakte wil komen, zodat jij je bewust kunt worden van wat er daadwerkelijk speelt. Ik leer je weer in contact komen met je krachtbron, die niet buiten jou is, maar in jou!
Ik ben jouw gids, spiegel en coach

Over Praktijk HartsTocht

Heel bewust ben ik jaren terug uit de ratrace van doen, doen en nog eens doen gestapt.
Door mij te verbinden met de wijsheid en de cycli van de natuur ben ik in een dieper contact met mezelf gekomen. Ik leef in het hier en nu, ervaar mijn sensitiviteit als mijn grootste kracht en eer mijn natuurlijke ritme wat me veel voldoening en harmonie oplevert.
De natuur is voor mij DE plek om veel van mijn tijd in door te brengen  Ik hou enorm van de natuur en haar cycli en ik inspireer jou graag om hier ook meer naar te leven! 

Wat mijn hart blij maakt: mijn gezin, mijn hond, mijn biologische moestuin, puur natuur verzorginsproducten maken (die ik overigens ook verkoop onder de naam Nature Love), aan het water zitten en mijmeren, drummen, dansen, lezen, creatief bezig zijn, mediteren, gesprekken over het leven voeren, yoga & pilates, lekker & gezond eten....
Kortom van het leven genieten in al haar veelzijdigheid.

Leven vanuit je hart betekent voor mij  "in verbinding zijn met mijn eigen unieke weg, waarbij mijn intuïtie mijn innerlijk kompas is".


praktijk HartsTocht

Esther van den Berg

Kijckerweg, 106
2678AG De Lier

Hoofd & hart in balans - leer luisteren naar je innerlijke stem