Voetreflex-Plus, hannah huidcoach, Kruidenstempel massage

Stap in je Leven!
's-gravenzande

Op wat voor gebied heb jij begeleiding nodig? Als Human Design reader, coach, voetreflex-Plus therapeute en hannah huidcoach kan ik je zowel van binnen als van buiten laten STRALEN....

Bij Stap in je Leven draait het om het welzijn van jou. Via Human Design reading kan ik je laten kennismaken met wie jij echt BENT. Human Design is ingewikkelde materie. Als ik jou een reading ga geven, dan laat ik jou in begrijpelijke taal kennismaken met jezelf. Het is fijn om te kunnen leven zoals je bedoeld bent. Dan ervaar je meer rust, meer balans, plezier en energie.

ALS JIJ STRAALT, DAN STRAALT DE WERELD OM JOU HEEN
Als coach ga ik samen met jou kijken waar je tegenaan loopt in je leven. Wat houd je tegen om gewoon te kunnen genieten, zonder stress of ergernissen. Het is bewezen dat als je op een positievere manier in het leven staat, dat je dan ook veel gezonder blijft. Je gedachten bepalen je staat van zijn, hoe je je voelt en nog veel meer...Als voetreflextherapeute kan ik je op een natuurlijke manier begeleiden naar gezondheid, meer rust en meer connectie met je lichaam.

Als hannah huidcoach kan ik je ook aan de buitenkant laten stralen, zodat je je letterlijk beter in je vel voelt.Kortom, op alle fronten van jou leven kan ik je begeleiden. 

Ik hoop je snel te begroeten bij Stap in je Leven!

 

 

Over Stap in je Leven!

Mijn naam is Jacqueline van Wijk.  Mijn missie in het leven is om mensen blij te maken. Om ze bewust te maken. Ik ben mezelf tijdens mijn leven als het waren "verloren". Ik had me altijd zoveel aangepast, aan mijn ouders, mijn man, mijn kinderen, mijn werk. Totdat ik rond mijn 35e een punt bereikte dat ik niet zo verder kon. Ik voelde dat ik wat moest gaan leren, dat mijn werk niet meer bij mijn paste....kortom er moest iets veranderen. Nu terugkijkend heb ik echt "de roep van mijn ziel" gehoord. Kantoorwerk past totaal niet bij mij, ik moest met mensen gaan werken. Toen is mijn zoektocht begonnen, een hele reis. Ik ben schoonheidsspecialiste gaan worden, toen voetreflex therapeute en daarna meer het spirituele pad op. Nadat ik in contact kwam met Human Design is er veel veranderd in mijn leven. Ik snap nu waarom ik doe zoals ik doe. Ook dingen die ik niet leuk vond en vind van mezelf. Doordat ik het nu begrijp, ben ik in staat om ook dit van mezelf te omarmen. Het heeft mij zoveel gebracht dat ik het heel gaaf vind om Human Design reading aan te gaan bieden.

Ik vind alle aspecten van mijn werk leuk. Of ik nu je huid mag verzorgen, je mag coachen of mag werken aan je gezondheid. Ik word er blij van. Ik hoop van harte dat jij ook zo blij mag worden in jouw leven. Ik begeleid je graag....


Stap in je Leven!

Jacqueline van Wijk

Martin Luther Kingstraat 16
2694 AE 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

Voetreflex-Plus, hannah huidcoach, Kruidenstempel massage