Lichaams werk, massage, ontspanning, spirituele groei, ademwerk, heling. Diverse werkvormen.

Welzijnspraktijk Edelman
Naaldwijk

Diepwerkende ontspanningsmassages, (energetisch) lichaamswerk, spiritueel werk, diverse werkvormen ten bate van ontspanning, heling, gezondheid, fitheid, bewustzijnsontwikkeling en spirituele ontwikkeling. Mijn werk is mijn passie.

Mijn naam is George Edelman, eigenaar van Welzijnspraktijk Edelman.Je kunt bij mij terecht voor:- diepe ontspanningsmassage, sportmassage en diverse andere massagevormen
- verbonden ademwerk
- voice dialogue
- Merkaba heling
- Sensi-therapie
- spiritueel werk in groepsverband of individueel
- coaching trajecten voor spirituele ontwaking en bewustzijnsontwikkeling
- sporten op reguliere, therapeutische of bewustzijns-verhogende basis (alle inspanningsniveaus)
  (check hiervoor mijn andere website: biefitloopschoolwestland)
Ik ben een gepassioneerd mens. Alle werkvormen die ik hanteer zijn niet toevallig op mijn pad gekomen maar bewust gekozen omdat ik zorgvuldig heb doorvoeld en ervaren dat al deze werkvormen perfect bij mij passen.Ik werk heel graag met gecombineerde werkvormen en voel in wat de meest effectieve werkvorm of combinatie is.
Een 4-dimensionale lichaamsmassage sluit ik bijvoorbeeld vaak en graag af met een Merkaba heling
(uiteraard altijd in overleg met de cliënt). Merkaba heling is een bijzonder krachtige vorm van heling.
Je zou kunnen zeggen dat het de moeder aller helingsvormen is.
Zo’n heling kan een krachtige en solide ondersteuning zijn voor bijvoorbeeld een transformatie of ziekte proces.
Als ik dit toepas dan gebeurt het vaak dat er helder voelende en helderziende gevoelens en beelden komen die ik dan direct of na de sessie bespreek met de cliënt.In mijn behandelruimte hangt een sfeer van vredige rust en alle zintuigen worden relaxerend gestimuleerd. Ik vind die sfeer erg belangrijk.Op deze plek kan ik helaas maar een beknopte omschrijving geven van mijn manier van werken.Voor meer info: welzijnspraktijkedelman

Over Welzijnspraktijk Edelman

Naam: George Edelman. Mijn passie en hoog sensitiviteit zijn de basis voor mijn werk.

Ik geloof in het goede van de mens en weet dat liefde de basis is van de natuur.
Het leven zelf is de belangrijkste opleiding. Die opleiding doe ik nu sinds 1965. In deze periode heb ik diverse andere opleidingen afgerond. In 2020 heb ik mijn laatste opleiding, de 4 jarige opleiding tot spiritueel werker afgerond.
 

Ik vind het belangrijk om mezelf altijd af te blijven vragen of ik het nog leuk vindt wat ik doe want hetgeen ik leuk vindt kan ik met passie en vanuit hartsverbinding doen.  Ik geloof ook dat het de bedoeling is van het leven dat je blij wordt van wat je doet. Ik hou van mijn werk en doe het met veel toewijding en liefde.

Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken, gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om zodoende de balans en harmonie zoveel mogelijk te optimaliseren.

De beste en meest efficiënte behandeling creëer je samen, de mooiste training ontstaat vanuit een mooie en open groepsenergie.In 2007 richtte ik mijn welzijnspraktijk op full time basis op maar ik masseer al sinds 1991.Ik heb diep respect voor de intelligentie van het leven en geef me daar graag aan over.
Op die basis werk ik ook: Uiteraard komt mijn kennis van pas. Desondanks bemoei ik me zo weinig mogelijk met wat er mag gebeuren.Voor meer info: zie mijn websites.


Welzijnspraktijk Edelman

George Edelman

Westlandstraat, 37
2671RW Naaldwijk

Lichaams werk, massage, ontspanning, spirituele groei, ademwerk, heling. Diverse werkvormen.