Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional

Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional
Westland

Goudeerlijk streeft naar een wereld vol blije en ontspannen kinderen. Daarom bieden wij diverse diensten aan voor zowel kinderen, ouders als professionals.
  • Kind - Wij bieden persoonlijke begeleiding aan voor je kind individueel of in groepsverband. Samen spelen, samen delen... Samen groeien!
  • Ouder - Wij hebben een prachtige ouder 2-daagse...Hét moment om eens echt de tijd te nemen voor jouw gezin en erachter te komen wat je helpt. Laat je inspireren om op een nieuwe manier naar dingen, die spelen in je gezin, te kijken. Ook bieden wij online cursussen aan, zodat je lekker vanaf je bank samen kan leren en je laten inspireren in je opvoeding.
  • Professional - Wij bieden een complete basisopleiding tot kindercoach waarin we je veel bieden. Zo wordt continu de theorie aan de praktijk gekoppeld en nemen we je tijdens de masterclasses mee de echte praktijk in. Accreditatie: SNRO & SKJ

Over Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional

Wij zijn Chris en Els bedenkers en oprichtsters van Goudeerlijk voor kind, ouder & professional. Wij willen de wereld een beetje mooier maken. We streven ernaar zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

In 2009 richtte Els de praktijk Goudvinder op, ze begeleidde daar kinderen en ouders die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Motto was toen al dat je samen sterker staat. We werken niet alleen met het kind. Jij als ouder of professional bent belangrijk in het leven van het kind en samen kunnen we zoveel meer. Van daaruit zijn we sindsdien gegroeid tot een team met allemaal gedreven specialisten die met elkaar ernaar streven de wereld een beetje mooier te maken. Alle specialisten binnen Goudeerlijk hebben kinderen en weten dat opvoeden een klus is... en je doet maar wat. Je krijgt er geen gebruiksaanwijzing bij tijdens de geboorte. Er moest ondersteuning voor ouders en professionals komen… zoals we dat gewend waren te doen: echt en eerlijk! Dus zocht Els Chris op, want samen sta je sterk. En laat Chris nu een prachtige aanvulling zijn, waarmee Els mooie cursussen, training en opleiding geeft voor ouders en professionals. Een sterk team! En hoe mooi is het, dat we op deze manier merken dat we echt een grote bijdrage hebben. Ouders en professionals maken nu zelf het grote verschil. Ze krijgen inzichten en tools zodat er nog meer blije en ontspannen kinderen zijn.


Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional

Els van der Wel & Chris Kuiper

Kerkpad 2f
2681 BK Westland

Lid van beroepsvereniging

Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional